Mačva se ne predaje: "Protiv Zvezde najteže, ali uživaćemo!"

Autor: Beta Beta
petak 07.08.2020.
16:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, ali je istakao da njegov tim neće predati pre utakmice i da je spreman za borbu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači da se mi predajemo pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru. Ne plašimo se, ovo je za nas izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo", rekao je Aničić.

Fudbaleri Mačve u nedelju dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

"Zvezda ima 30-tak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu, a u prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat", rekao je Aničić.

Kapiten Filip Pejović rekao je da predstojeća utakmica ima dva epiteta - najlepša i najteža.

"O Zvezdi ne bih puno govorio, opšte je poznato kakav je to klub i koliko je kvalitetan tim. Što se tiče nas, mislim da smo dobro startovali ovo prvenstvo, mogli smo bodovno bolje da stojimo, ali nivo igre je dobar i zaista mnogo bolji nego prošle sezone. Mislim da u velikoj meri, naredni meč zavisi od nas igrača, koliko ćemo da ispoštujemo taktičke zadatke koje šef bude postavio, kao i od naše discipline, upornosti i koncentracije u svakom minutu",
rekao je on.

baner

Utakmica se igra u nedelju u Šapcu od 18.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 07.08.2020
21:47

Jel Ti dao dozolu Kralj da ti ovde nominujes ko je najbolji klub.....ne lizi dupe nego se bori

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 07.08.2020
20:05

Zasto ne igraju od 17h kao Partizan? Isprica bajke o zvezdi kao ovi navijaci ovde na portalu pa ne bi o njoj da prica. zvezdini navijaci preruseni u fudbalske sudije, zvezdini navijaci preruseni u protivnicke trenere? A jel se plasite Pipera ili se ne plasite zato sto znate da uvek kad je tesko resi utakmicu zvezdi.