Mačva ide na pobedu, Borac na bod

Autor: Beta Beta
petak 20.10.2017.
17:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da će njegova ekipa dati poslednji atom snage kako bi upisala pobedu protiv Borca iz Čačka.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Fudbaleri Mačve sutra dočekuju Borac u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Mačva je na 12. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 13 bodova, dok je čačanska ekipa poslednja sa sedam.

"Čoveka dve stvari ubijaju - ili prevelika ambicija ili nedostatak ambicije. Moramo da budemo realni. Ja uvek imam ambiciju da može bolje i više, trenutno stanje je takvo kakvo je i mislim da moramo biti zadovoljni sa trenutnim stanjem na tabeli, jer je naš prioritetni cilj opstanak u ligi. Ova utakmica nam mnogo znači i daćemo poslednji atom snage da pobedimo"
, rekao je Aničić.

Aničić je istakao da trenutno stanje na tabeli ne odražava kvalitet ekipe iz Čačka jer je tim dosta promenjen u odnosu na sastav koji je bio na početku prvenstva.

"Dosta igrača im je stiglo pred kraj prelaznog roka, nisu imali pripreme svi zajedno i sada kada su uhvatili neki ritam, Surdulica, Rad i Bačka mogli su da osete jačinu te ekipe. Ja sam gledao utakmicu sa ekipom Bačke i po svim parametrima trebalo je da pobede, ali nesrećno su izgubili... Mi nismo u situaciji da možemo bilo kome da pretimo, ali sigurno da ćemo pokušati da iskoristimo domaći teren i izborimo pobedu", rekao je Aničić.

Trener Borca Igor Spasić istakao je da bi bio zadovoljan ako bi se njegova ekipa sa gostovanja u Šapcu vratila neporažena.

"Mačva je u dosadašnjem delu prvenstva pokazala da je ozbiljan tim koji zaslužuje respekt. Mi moramo da nastavimo da dobro igramo, ali i da budemo koncetrisaniji u završnici. Očekujem tešku utakmicu, ali u ovom rangu takmičenja očigledno nema lake prepreke. Imamo odredjenih kadrovskih problema, pa moram istaći da bih bio izuzetno zadovoljan da se neporaženi vratimo u Čačak"
, rekao je Spasić.

Utakmica između Mačve i Borca igra se sutra od 15.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke