Ma, šta će Zvezdi novi štoper pored Rendule i Fibela?

Autor: Beta Beta
sreda 27.07.2016.
14:24
Izvor: Beta, Sportske.net

Šalu na stranu, Zvezda je danas i zvanično odustala od dugo najavljivanog pojačanja na pozicijii štopera. Hoće li uspeti da pronađe novo rešenje?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda odustao je od dovodjenja štopera Milana Mitrovića, rekao je danas sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

"Definitivno smo odustali od dovodjenja Milana Mitrovića. Sve to je predugo trajalo i nismo želeli više da čekamo. Okrećemo se drugim rešenjima", rekao je Raosavljević agenciji Beta.

Mitrović je bio želja Zvezde poslednjih meseci, ali je problem bio njegov ugovor sa turskim Mersinom koji nije želeo lako da ga se odrekne, iako je ispao u drugu ligu.

Zvezdi je potreban još jedan štoper, a u ekipi su na toj poziciji trenutno još Tomas Fibel, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić i Adam Mičel.

Inače, i pored toga što je Zvezda primila dva gola, Zvezdin štoper Zoran Rendulić je dobio sinoć dosta pohvala posle meča sa Ludogorecom, što se baš i ne bi moglo reći za njegovog saigrača Fibela...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 27.07.2016
19:10

umesto sto su date pare za godisnje plate Supicu, Andjelkovicu, Cvetkovicu, Fibelu, Adamu Micelu, Sikimicu, Orlandicu, Avramovskom, Jovovicu, tim parama da ste kupili Milunovica iz Batea, mozda se ne bi povredio covek i sad sa Rendulicem cinio stoperski par a mozda bi to bio na jesen i stoperski par reprezentacije uz Nastasica kao konkurenta...

avatar
ZubA
Wednesday, 27.07.2016
18:33

Pa da se da sansa ovom Micelu u prvenstvu. Dok ne odigra neku tekmu necemo znati sta moze da se ocekuje od njega.

avatar
miodrag blagotic1
Wednesday, 27.07.2016
18:04

Nek igra babunski stopera samo Lukovica vise da ne gledam kako se vuce po terenu a golovi su primljeni jeftino kod prvlg Fibel kriv 75% a Kahriman kod obadva isto toliko...

avatar
Wednesday, 27.07.2016
17:00

Mene je sinoć, to što sam gledao, Le Talek oduševio u defanzivi.. Imao je u opasnoj zoni nekoliko odličnih startova. Zvezda je morala i mora da dovede štopera..

avatar
3x3
Wednesday, 27.07.2016
16:39

Ja ne znam gde je Kahriman izlecao. Pogotovo za drugi gol, napustio ga bez razloga i onda jos dobio gol u bizi ugao. Da nije izleteo, onaj ne bi mogao iz onog polozaja da mu da gol tu gde je dao. Castio ih pogotovo drugim golom.

avatar
Gastra Lego
Wednesday, 27.07.2016
16:25

Rendulic je apsolutni krivac za drugi gol.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.07.2016
15:29

Treba priznati da su sinoć štoperi bili sasvim solidni, a pogotovo Rendulić, a isto tako treba priznati da je Kahriman podbacio jer oba gola mu idu na dušu.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.07.2016
14:43

Stace nam stoper kad imamo cunjeve