Ma, ko kaže da Donald neće produžiti ugovor sa Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Na vidiku još jedan potez koji će obradovati Zvezdine pristalice.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle zimske pauze, mnogi su bili razočarani što kapiten Mičel Donald i Damijan Le Talek nisu produžili ugovor sa Crvenom zvezdom, pa je bilo i pitanja da li im tokom proleća treba ukazivati šansu da igraju.

To je posebno došlo do izražaja posle poraza u Moskvi, kada se oglasio Dragoljub Srnić koji je pružajući podršku svom bratu Slavoljubu ''potkačio'' i Donalda i Le Taleka.

''Majstore, za 15 minuta si namestio šansu utakmice, nekome dve ne bi bilo dovoljno. Ne razumem da igrač koji je uveo Zvezdu u Evropu posle 25 godina, koji je dao gol Kelnu, nema mesta u istoj ekipi. Iako je produžio ugovor kako bi klub zaradio, a neki koji neće da produže ugovor igraju i kapiteni su'',
napisao je tada Dragoljub Srnić na Instagramu.

Ali, nedugo zatim, stigla je i reakcija Mičela Donalda koji je u izjavi za ''Blic'' potvrdio da i dalje postoji mogućnost da produži vernost Zvezdi.

''Znate šta, ja sam dokazao ljubav prema Zvezdi. U to sam siguran! To što nije došlo do produžetka ugovora, ne znači da neće.

Nisam bio zadovoljan prvom ponudom kluba, ali nikada nisam rekao da ne želim da ostanem. Evo, sada kažem da apsolutno ima prostora za nastavak saradnje'',
jasan je Donald.

Dakle, čeka se novi potez Zvezdine uprave, a za to vreme na Donaldu je da nastavi da pruža partije zahvaljujući kojima je i stekao status kapitena ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 05.03.2018
17:09

Ako on produzi ugovor sa Zvezdom to ce biti zbog toga sto nije nasao klub koji mu moze platiti vise. Toliko koliko on voli Zvezdu.

avatar
Monday, 05.03.2018
17:25

Svi stranci kao vole Zvezdu a kada im dođe prva ponuda iz inostranstva odmah pokažu svoje pravo lice.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 06.03.2018
11:11

kakvo je to lice? Lice profesionalaca koji su dosli u stranu zemlju za koju pola njih nikad nije culo da igraju za odredjeni novac i koji za cilj imaju da kroz svoj rad zarade sto vise novca? Nisu mi jasne ove zablude, ajde onda da igramo sa omladincima i svim domacim igracima pa da se borimo za neku sredinu tabele i da svi budu srecni...

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 06.03.2018
11:08

Pa dobro, sta je tu sporno? On je covek investicija i nije sigurno sanjao o crveno belom dresu kao dete u Holandiji. Na upravi je da proceni da je spremna i da li se isplati dati mu novac koji traz, a opcija je i sacekati pa ako ne dobije bolju ponudu sigurno ce ostati, to je coveku posao, kao sto mu je posao i da prica da voli klub, jer, bilo bi malo cudno da igrac govori kako mu je svejedno a i to bi samo povecalo pritisak na njega...

avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 06.03.2018
07:07
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 05.03.2018
14:41

Tacno je da je Donald zahvalan igrac i da je odradio do sada odlicno. Problem su negove godine i forma koja je u padu. Ako ovako nastavi, nije realno da mu se ponudi bolji ugovor. Kad bi svim strancima poboljsali ugovore, stvorili bi preveliki jaz sa ostatkom ekipe. Mladici su mladici, ali niko ne igra samo zbog ljubavi.

avatar
Radoslav Kajganic ヅ
Monday, 05.03.2018
12:03

Produziti ugovor sa klauzulom 50% nama 50% njemu. Odma na leto prodavati. Za milion ako treba. Realno nema vise mesta u timu za njega,prespor,bez krvi , bezopasan igrac. Trebaju nam dva branka jovicica tu

avatar
carbone
Monday, 05.03.2018
11:15

Donald je dobar igrac za srpsku ligu ali bez Kange je samo prosek..Sto se mene tice sa igracem njegovih godina ne bi produzavao saradnju...I Le Talek je vrhunski u tandemu sa Vujadinom ili Pingpongom ali ih treba pustiti da uzmu pare na jos nekom ugovoru...Ma prodali bi se oni kada bi neko davao pare za matore fudbalere, ovako hvala im za tu cvrstinu u odbrani..Dajte sansu mladjima da ginu za Zvezdu kao sto to rade Zule, Savic, Gobelja...

avatar
Miso Gajic
Monday, 05.03.2018
10:41

Zaista bi bilo dobro produžiti saradnju sa njim. Sve u svemu jedan od najboljih Zvezdinih igrača u zadnje dve godine. Slažem se da nije bio na nivou protiv CSK, ali ipak je jako dobar igrač. A što je najbitnije Zvezda bi mogla dobro da zaradi na njemu i zbog toga bi vredelo da se potpiše novi ugovor.

avatar
Goran_Ilic
Monday, 05.03.2018
15:30

Sve se slazem osim te teme o zaradi koju su nam polako pokvareno uvalili novinari,ja sam navijac,nisam finansijski konsultant i navijam za FK a ne za STR Crvena Zvezda.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 06.03.2018
11:14

Tesko da bi mogli dobro da zaradimo na njemu posto covek ima 28-29 godina ukoliko se ne varam...

avatar
Goran_Ilic
Monday, 05.03.2018
10:28

Momak je puno dao Zvezdi i ko god ga pritiska nije na mestu to sto radi.,i on i Le Talek su posteno nosili nas dres,Terza popravi ponudu i produzi saradnju sa obojicom kad si nam vec dva najbolja igraca zalivadio.

avatar
Miso Gajic
Monday, 05.03.2018
11:59

U pravu si i za Le Taleka . Odličan je pogotovo sada u tandemu sa Savićem. Zvezda skoro nije imala bolje strance nego sada, a dobre stvari su uradili i sa povratnicima. Znači da je Terza odlično radio svoj posao. Zato trebaju sjesti ponuditi bolje uslove obojici, jer su zaista dobri igrači, i produžiti ugovor. Bolje njima dvojici, koji su provjereni, ponuditi povoljniji ugovor nego dovoditi neke nove i nepoznate.

avatar
gorango
Monday, 05.03.2018
23:13

Le talek je po meni jedan od najvecih profesionalaca koji je igrao u zvezdi i sire. Zasto? Pa covek je karijeru poceo kao spic, i nije uopste bio los. U Rusiji prekomandovan u vezni red a u Zvezdi zavrsio kao stoper. I daje zaista odlicne partije, sto je najgore zaista se i trudi i bori. Kapa dole! A svako ko je imalo igrao fudbala zna koliko je tesko kada te trener prekomanduje sa pozicije koju igras dugo i koju volis na neku gde nikad nisi igrao. Narocito je to tesko u glavi. Zaista veliki profesionalac i ako je istina da su ga ucenjivali (novinski napisi) onda je to sramota. Covek je stvarno dao dosta i trudio se mnogo za Crvenu zvezdu.

avatar
Goran_Ilic
Monday, 05.03.2018
15:28

Slazem se,uvek ti je inace najbolji stoperski par sa jednim vrhunskim iskusnim i jednim mladim a talentovanim,Le Talec i Savic vrh kombinacija a nije se pogresilo ni sa otkupom Babica,msm da ce on tek pokazati koliko vredi ali je ujedno samoubistvo staviti dva mlada stopera odjednom,razumemo se.