Ma kakva Srbija, evo čega se Portugalci plaše u Beogradu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.09.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Smatraju da su sami sebi najveći protivnici...

EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES
EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Povezane vesti

Čini se da Portugalci imaju određenih problema u timu, tačnije postavlja se pitanje rivalstva najboljeg i najtalentovanijeg fudbalera.

Plaše se kako će to funkcionisati na terenu jer Žoao Feliks je već pokazao da je spreman da preuzme odgovornost, Ronaldo svakako da je prva zvezda tima i da je igra u velikoj meri podređena njemu.

Iako nema nikakvih dokaza, listovi pišu o tenziji između dvojice igrača, naime Ronaldo navodno smatra da je njegov primat u selekciji ugrožen.

Ruben Neveš, fudbaler Vulvsa je izbegao da govori o Ronaldu, rekao je da je Žoao Feliks podigao očekivanja, da je veoma mlad, ali sposoban da novi selekciju. On je demantovao da postoje bilo kakvi nesporazumi.

Pričao je i o Srbiji.

"Imaju dosta dobrih igrača, ovo im je veoma jaka generacija. Znamo i da je teško u Beogradu, ali ćemo se nametnuti i kontrolisati igru
", kaže Neveš.

On je dodao da Portugal ne razmišlja o plej ofu koji je već zaradio pošto su osvojili LN, već da hoće direktan plasman.

"Posle dva remija, vreme je da pobeđujemo, a mi smo već zaboravili Ligu nacija. Ne razmišljamo o plej-ofu, ovo je mnogo bitnije", dodao je talentovani fudbaler.

Koliko će nedostajati Pepe.

"Mnogo svakome bi nedostajao takav igrač, ali ovo je prilika da pokažemo koliko sjajnih fudbalera imamo"
, zaključio je...

Umesto Pepea je pozvan Fero iz Benfike, posle Srbije, Portugal putuje u Litvaniju, veruju da bi sa šest bodova završili veći deo posla nakon ne baš sjajnog startu u kvalifikacijama za EP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 04.09.2019
14:46

Pa šta što je Feliks 2 klase iznad izlizanog, k'o da je problem ignorisati ga i gađati izlizanog u nogu i trepavicu, pa ako ubode neki tap-in ili se izvrne i dobije penal, opet će dokazati da je 'najbolji svih vremena u univerzumu'. Samo ne treba Feliksu davati loptu dok je na našoj polovini (valjda sa svoje neće moći ništa da uradi?) i sve će biti ok... :D