Lune podigao trofej: "Najlepši trenutak u karijeri"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.05.2016.
18:43
Izvor: Sportske.net

Pola sata pre početka utakmice 37. kola između Crvene zvezde i niškog Radničkog kapiten crveno-belih Aleksandar Luković podigao je trofej namenjen šampionu Srbije što je opisao kao najlepši trenutak u karijeri.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalerima Crvene zvezde uručen je trofej namenjen prvaku Srbije pola časa pre početka prvenstvene utakmice sa Radničkim iz Niša.

Fudbaleri i članovi stručnog štaba pozdravljeni su od strane velikog broja navijača a potom je Goran Bunjevčević uručio trofej kapitenu Aleksandru Lukoviću.

Odmah nakon proslave titule kapiten crveno-belih izneo je svoje prve utiske.

"Osećaj je prelep, mogu da kažem da mi je ovo najlepši trenutak u karijeri. Zahvalio bih se ljudima koji su došli da uveličaju ovo slavlje" rekao je Luković.

Nakon Aleksandra Lukovića svoje utiske je izneo i njegov kolega iz defanzivne linije Zoran Rendulić koji nije krio uzbuđenje.

"Ovaj osećaj ne može da se opiše. Ovo se jednom u životu doživljava, naježio sam se deset puta. Hvala navijačima, odužićemo im se na terenu" rekao je Rendulić.

Fudbaleri Crvene zvezde izaći će na teren od 19 časova i pokušati da se pobedom nad Radničkim oproste od sezone u kojoj su osvojili 27. titulu prvaka Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke