Luksemburg pred klincima na Marakani, "orlovi" gledaju ka Portugalu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.11.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Kakav će sastav izvesti Ljubiša Tumbaković?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Večeras od 20.45 reprezentacija Srbije igra meč kvalifikacija za EURO protiv Luksemburga na stadionu "Rajko Mitić".

"Orlovi" se nalaze u nezavidnoj situaciji, plasman na evropsku reprezentativnu smotru ne zavisi samo od njih, barem ne u ovim kvalifikacijama.

Srbija zauzima treće mesto u grupi B sa 10 bodova, jedan manje od Portugala i devet od Ukrajine koja je već izborila plasman na EURO.

Gledaće "orlovi" i ka Portugalu gde domaća ekipa dočekuje Litvaniju, potrebno je da u naredne dve utakmice prvak Evrope napravi barem jedan kiks, no čini se da bi na gostovanju Luksemburgu u poslednjem kolu to bilo realnije nego sa Litvancima.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su apsolutni favoriti protiv Luksemburga kojeg će dočekati pred decom mlađom od 14 godina zbog kazne UEFA.

Za očekivati je da selektor srpskog nacionalnog tima promeša karte, pa bi šansu od prvog minuta trebalo da dobiju Miletić, Nemanja Maksimović i Radonjić.

Predviđeni sastav:

Dmitrović - Kolarov, Nikola Maksimović, Milenković, Miletić - Milivojević, Nemanja Maksimović, Radonjić, Milinković-Savić, Tadić - Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.11.2019
19:11

Svi igraju sa najboljim sto imaju, mi ne secam se da smo to ikada radili :(

avatar
REVØLT
Thursday, 14.11.2019
13:06

Rajkovic- Miletic, Milenkovic, Spajic, Kolarov/Mladenovic- Maksimovic, Gudelj/Lukic- Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic- Mitrovic. Ovo bi bio najbolji sastav, a bojim se da ce ipak izaci ovaj: Dmitrovic- Miletic, Milenkovic, Kolarov, Mladenovic- Maksimovic, Milivojevic- Radonjic, Tadic, Ljajic- Mitrovic.