Lukoviću stradala tetiva!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.02.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković propustiće završnicu priprema i početak prolećnog dela sezone zbog povrede ahilove tetive.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najveće pojačanje koje je Crvena zvezda dobila u zimskom prelaznom roku neće biti u prilici da pomogne ekipi na početku prolećnog dela sezone.

Bivši reprezentativac Aleksandar Luković doživeo je u petak povredu ahilove tetive a pregledi su pokazali da Luneta čeka pauza od mesec dana!

Iskusni defanzivac povredio se na početku jučerašnjeg duela sa Rubinom iz Kazanja a pregledi magnetnom rezonancom pokazali su da je došlo do oštećenja ahilove tetive.

Ovakva povreda iziskuje najmanje četiri nedelje mirovanja što znači da Luković neće biti deo tima koji će početi prvu takmičarsku utakmicu u novoj godini.

Ovakav scenario nimalo ne odgovara Nenadu Lalatoviću koji je u svom novom kapitenu video mirnoću i kvalitet neophodan za kvalitetnu defanzivu ali i bolju organizaciju napada iz zadnje linije tima.

Prvu prvenstvenu utakmicu u prolećnom delu JSL Crvena zvezda igra 21. februara protiv Radničkog iz Niša a ukoliko ne dođe do vremenskih neprilika i odlaganja početka prolećnog dela šampionata Aleksandar Luković neće biti u timu za utakmicu sa Radničkim iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 07.02.2015
13:34

Lukovic je skroz raspao igrac. Mozda i dalje ima kvalitet, ali je raspao. BIce vise povredjen nego sto ce igrati, a onda jaka vajda od njega.

avatar
zvezdabre
Saturday, 07.02.2015
14:06

Tek ces da vidis kakav je igrac,brzo vi zaboravljate sve,neka tako je bilo i za igrace prosle sezone,pa su uzeli titulu,nema veze

avatar
Realan
Saturday, 07.02.2015
18:58

Da nismo uzimali tako potvrdio je Prosinecki ili si to vec zaboravio.I ne ja sam covek od reci i ako ne osvojimo titulu necu vise ovde komentarisati.Ali od toga nema nista .Pre cu se javiti kada vas UEFA I FIFA rebnu.;)))))))))))))))))))))))))))

avatar
zvezdabre
Saturday, 07.02.2015
16:16

da posteno u cemu je tvoj problem tu?to sto vi uzimali tako to je vec druga stvar,ne znaci da drugi rade tako..ne mora da prodje kompletne pripreme,za ovu ligu je majstorcina sto ce i pokazati..:) pa to sto ti tvrdis nikad nije ni bilo bitno niti je imalo veze :) o komentarisaces kako je ukradena na kraju sezone kad opet budemo slavili kao u maju ne brini se

avatar
Realan
Saturday, 07.02.2015
15:27

Kako su uzeli titulu? Posteno? Mutni ste da mutniji ne mozete biti.Tog Lukovica ste najavljivali kao najvece pojacanje,i on se sada povredio nece proci pripreme kompletne, ali nema veze vi imate kvalitet da i bez njega stignete 6 bodova zaostatka i na kraju nas prestignete.A da ne pominjem koliko imate tezi raspored od nas,koliko gostovanja.Ma vi mozete i bez pola ekipe osvojiti po tebi.Toliko ste jaki.Toliko si nerealan da je to nesto neverovatno.Ja tvrdim da smo kvalitetniji dosta od vas bili i bez pojacanja, a kamoli sada i plus smo uigraniji,zdravija atmosfera itd.Svako ko se razume u fudbal bilo da je zvezdas ili Partizanovac zna da ste u fudbalu slabiji.Ako kojim slucajem ne osvojimo titulu dajem rec da vise nikada komentar necu ostaviti ovde.Tako i ja sada mogu da napisem da cemo u kosarci na kraju biti prvi,da cemo vas prestici i da cemo u plej of krenuti sa prvog mesta.Nigde veze.

avatar
3x3
Saturday, 07.02.2015
14:59

Kamo srece da je tako. Ja mislim da ce vise biti van terena, al' ajd.