Luković se oprostio do "Zmajeva", evo šta kaže o novom klubu!

Autor: Beta Beta
petak 31.05.2019.
12:10
Izvor: Beta

Nakon Srnića, još jedan fudbaler Voždovčana će karijeru nastaviti u Poljskoj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Voždovca Andrija Luković rekao je danas da je siguran da je prelaskom u poljski klub Rakov napravio pravi potez.

"Siguran sam da sam napravio odličan potez prelaskom u Rakov i da sam napravio stepenik više u svojoj karijeri. Sa više strana sam čuo, a sada sam se i sam uverio, da sam izabrao pravi i stabilan klub. Jedva čekam da počnem da treniram sa novim saigračima i da se pokažem u novom klubu u pravom svetlu, a 'Zmajevima' želim od srca sve najbolje u sledećoj sezoni", rekao je Luković za sajt Voždovca.

Luković je za Voždovac ukupno igrao 59 utakmica, uz 16 golova, pre nego što je potpisao ugovor sa novim prvoligašem Poljske.

"Želeo bih iskreno da zahvalim svima u klubu. Proveo sam dve predivne i nezaboravne godine u Voždovcu, stekao sam prijatelje za ceo život i zaista se osećao kao da sam godinama na 'krovu'. Mislim da sam ostavio trag u klubu i mogu biti zadovoljan onime što ostaje iza mene", kazao je Luković.

Luković je pre Voždovca nastupao za Rad i Crvenu zvezdu, kao i za holandski PSV. Bio je član zlatne generacije mlade reprezentacije Srbije koja je 2013. godine postala šampion Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke