Luković: "Ponovo ću šutirati penal"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
19:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Luković rekao je da mu promašeni penal u Čelarevu nije poljuljao samopouzdanje i da će preuzeti odgovornost kada mu se za to ponovo ukaže prilika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije uspešno je preskočio prvu prepreku u Kupu i tako obezbedio plasman u osminu finala najmasovnijeg takmičenja. Crvena zvezda je sa 3:0 slavila protiv ČSK Pivare u Čelarevu čime je na najbolji mogući način arhiviran poraz u "večitom" derbiju.

"Nije nam bilo lako, ovo je tip utakmice gde više možeš da izgubiš nego da dobiješ. ČSK se pokazao kao dobra ekipa, uostalom, zauzimaju drugo mesto na tabeli i nemaju poraz od starta sezone. Iako je rezultatski bilo ubedljivo, na terenu nije bilo tako lako. Ipak je na kraju presudio naš kvalitet i zasluženo smo prošli dalje" kazao je nakon meča kapiten crveno-belih.

Aleksandar Luković je u prvom poluvremenu promašio penal iako je u prethodnom periodu bio nepogrešiv "sa kreča".

"Nije mi promašeni penal poljuljao samopouzdanje, šutiraću ponovo kada mi se za to ukaže prilika. Ne plašim se preuzimanja odgovornosti. Drago mi je što sam popravio utisak golom iz slobodnog udarca, ali mnogo mi je važnije što je ekipa pobedila, mnogo nam to znači posle derbija" istakao je Luković.

Kapiten crveno-belih popravio je utisak prelepim golom u drugom poluvremenu koji mu je omogućio da se probije na drugo mesto liste najboljih strelaca Crvene zvezde.

"Vežbam slobodne udarce, ne nešto posebno, ali volim da ostanem posle treninga i šutiram. Drago mi je da je ovaj put urodilo plodom. Ne pretendujem na titulu najboljeg strelca ekipe, moj posao nije da dajem golove. Draže mi je kad sačuvamo svoju mrežu nego kad se upišem u listu strelaca. Kada odbrana odigra bez greške mnogo se više obradujem" zaključio je Lune.

Fudbalere Crvene zvezde za vikend očekuje novo veliko iskušenje pošto će u okviru 10. kola Superlige ugositi vodeću Vojvodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Friday, 23.09.2016
12:38

bice penala koliko ti dusa iste,pa ces sutirati do mile volje

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 21.09.2016
21:14
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 21.09.2016
19:52

Lune dobro je što te je Grof jedno vreme stavio na hlađenje jer izgleda da ti je došlo iz dupeta u glavu.

avatar
Jedan jedini
Wednesday, 21.09.2016
20:17

pripravi stihove sad krece.......

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 22.09.2016
19:32

U bez-vazdušnom prostoru nema vazduha. Mesec se svake godine udalji jedan cm od zemlje.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 21.09.2016
21:14

Sneg je opet snezana?