Luković: "Možemo da napravimo velike stvari"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.10.2017.
20:24
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Vezni fudbaler Voždovca Andrija Luković smatra da dobre igre i pozitivni rezultati nisu slučajnost i da "Zmajevi" u tekućoj sezoni mogu da naprave velike stvari.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz naselja Braće Jerković vezao je dve pobede u Super ligi pred odlazak na reprezentativnu pauzu, a Andrija Luković je u duelima sa Napretkom i Zemunom pokazao da će u tekućoj sezoni biti veliko pojačanje za ekipu Voždovca.

Sa tri gola na dva meča i mnogo dobrih stvari koje je uradio na terenu, a koje ulaze u statistiku, Luković je nagovestio da se nakon reprezentativne pauze od njega može očekivati mnogo toga dobrog.

"Drago mi je zbog lepih podataka, ali mi je još draže što Voždovcu ide dobro, jer jasno je da samo iz kolektiva mogu da iskoče pojedinci. Što se mene tiče, zadovoljan sam svojim učinkom do sada, golovi me posebno raduju, a obećavam da ćemo i ja i ekipa nastaviti u istom ritmu", rekao je Luković za klupski sajt.

Bivši fudbaler Rada i PSV Ajndhovena stigao je u Voždovac iz Crvene zvezde pre nešto više od mesec dana, a slobodno se može reći da se odlično snašao.

"U klubu su me prihvatili odlično. Počev od šefa stručnog štaba Ilije Stolice i kompletnog stručnog kadra, te svih igrača i zaposlenih u klubu. Treninzi su perfektni i oni su jedan od ključnih stvari dobrog uspeha", dodaje Luković.

Podrška navijača takođe ne izostaje. Luković ima poruku za pristalice Voždovca.

"Neka budu uz nas i u narednim danima. Zajedno možemo da napravimo velike stvari", zaključio je vezista "Zmajeva".

Narednu utakmicu u Super ligi Voždovac igra 15. oktobra protiv Radničkog u Nišu. Ekipa Ilije Stolice posle dvanaest odigranih utakmica zauzima četvrto mesto na tabeli sa 24 osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke