Luković: "'Desetku' ne dam nikome"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.01.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Luković pokušaće da se nametne stručnom štabu Vojvodine kako bi u prolećnom delu sezone dobio veću minutažu a pritom je poručio da dres sa brojem deset nema nameri da prepusti nijednom saigraču.

fkvojvodina.rs/DušanJocic
fkvojvodina.rs/DušanJocic

Povezane vesti

Kada je pre godinu dana prešao iz redova Crvene zvezde u novosadsku Vojvodinu Luka Luković (18) nije mogao da očekuje da će već u prolećnom delu sezone dobiti priliku da igra.

Usledio je period adaptacije na novu sredinu i saigrače pa je tek krajem jesenjeg dela tekuće sezone mladi vezni fudbaler dobio poverenje Zorana Marića i upisao prvenac u crveno-belom dresu.

Jedini pogodak za Vojvodinu Luka je postigao krajem oktobra u pobedi nad Voždovcem rezultatom 3:0 a tekuće pripreme vidi kao priliku da se nametne stručnom štabu i ustali se u prvom timu.

"Meni je kao izuzetno mladom igraču ukazano veliko poverenje i ja ga neću prokockati" rekao je Luković.

Ovaj ofanzivni vezni fudbaler zadužio je po dolasku na "Karađorđe" dres sa brojem deset čije je težine svestan i spreman da se bori za njega.

"Nema veće časti i obaveze nositi dres Vojvodine sa brojem 10. Svestan sam i znam da će u toku aktuelnog prelaznog roka u naše redove verovatno pristići još nekoliko novajlija, ali crveno-bela 'desetka' je samo moja. Niko mi je neće oduzeti, a za nju ću se izboriti isključivo vrednim radom i dobrim igrama" poručio je Luković.

Fudbaleri Vojvodine nalaze se na početku priprema za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da ostanu u vrhu tabele ili se čak vrate u trku za titulu premda je pomalo nerealno očekivati da će Novosađani uspeti da nadomeste zaostatak za Partizanom koji iznosi 9 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke