Luka Stojanović: "Gol protiv Zvezde će mi obeležiti karijeru"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.12.2019.
16:58
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović rekao je danas da će mu gol protiv Crvene zvezde sigurno obeležiti karijeru i da mu je najlepši do sada.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

"Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na Marakani najlepši do sada, bez dileme. Verujem da će mi taj trenutak obeležiti karijeru", rekao je Stojanović za sajt kluba dan posle utakmice sa Zvezdom.

Stojanović, nekadašnji omladinac Partizana, dao je gol sa pola terena u porazu Čukaričkog od Zvezde sa 3:1, u poslednjoj ovogodišnjoj utakmici u Super ligi Srbije.

"Stiglo je zaista mnogo poruka, iskreno neke nisam stigao ni da pročitam. Čestitali su mi i brojni grobari, drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde. Drago mi je da sam kalendarsku godinu završio upravo na ovaj način, a smatram da je čitav tim odigrao koliko je mogao u tom trenutku, nismo razočarali, žestoko smo namučili šampiona na njegovom terenu", kazao je Stojanović.

On je naveo da mu je drago i zbog toga što su brojni mediji u Portugalu, zemlji u kojoj je bio član Sporting Lisabona, pisali o golu protiv Zvezde.

Stojanović je istakao da je zadovoljan i kompletnim učinkom u Čukaričkom u ovom delu sezone, u kojoj je dao 12 golova čime je najbolji strelac kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 16.12.2019
23:28

U finalu Kupa protiv Partizana sinhronizovani skok u bazen sa Milunovićem, u Kopenhagenu slobodnim stilom od jedne do druge stative, u Subotici skok u bazen, protiv Bajerna u Beogradu prsno, sada protiv čukaričkog leđno - najbolji golman Evrope.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.12.2019
18:09

Svaka cast decko jer to je bio stvarno golcina.

avatar
REVØLT
Tuesday, 17.12.2019
09:11
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.12.2019
13:06

Samo nastavi da pratis svaki moj komentar i nasu Zvezdu jer mnogo si nam talican dragec ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.12.2019
10:54

Ah, ha, ah, ha, bio