Luka Jović nema dilemu - Evo kako će Nemci igrati protiv Srbije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
12:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Imamo li odgovor i gde je naša prednost?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sutra će naš nacionalni tim odgrati prvu utakmicu u tekućoj godini, rival je veoma jak, selekcija Nemačke, koja će imati i ulogu domaćina u Volfsburgu.

Ipak, veliki adut reprezentacije Srbije biće napadač Luka Jović, koji ove sezone blista u dresu nemačkog Ajntrahta. Kao što i oni odlično poznaju njega, tako i Jović zna šta sutra možemo da očekujemo od ''Pancera''.

Naravno, u svemu tome, vidi i šansu za ''Orlove''.

''Nemcima je ovo jako bitna utakmica, jako bitno okupljanje, početak je kvalifikacija za prvenstvo Evrope. Mislim da oni moraju da odigraju jako dobro jer imaju izuzetno veliki pritisak zbog Lige nacija.

Mi idemo tamo opušteno, sa nadom da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i otići u Portugal srećni, zadovoljni i spremni za početak kvalifikacija'', izjavio je Jović pred polazak u Nemačku, a prenosi ''Blic''.

Srbija će biti oslabljena neigranjem nekolicine povređenih igrača, poput Kolarova, Matića, Prijovića..., a Nemci bi mogli da nastupe u najjačem sastavu.

''Oni imaju jako veliki fond igrača. Promenili su tim, izbacili neke iskusnije fudbalere, uveli nekoliko mladih. Očekujemo, sigurno, kvalitetan sastav jer je za njih ovo sve samo ne prijateljska utakmica'', poručio je Jović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke