Luka Ilić pogodio protiv Lučanaca, ima poruku i za Zemunce

Autor: Beta Beta
utorak 03.04.2018.
14:40
Izvor: Beta

U Zvezdi osokoljeni ubedljivom pobedom u Lučanima, a posebno mladi Luka Ilić, čijim je golom i rešeno pitanje pobednika na ulasku u finiš meča.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić pozvao je danas navijače da podrže njegov tim na utakmici protiv Zemuna u poslednjem 30. kolu Super lige Srbije.

"Oni su ekipa koja beleži sjajne rezultate u prolećnom delu prvenstva i sigurno će želeti da poprave stanje na tabeli pred podelu bodova. Ipak, na našem terenu se mi pitamo i uz podršku sa tribina uveren sam da možemo da novog trijumfa", kazao je Ilić za sajt kluba.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Mladost u Lučanima sa 5:2, a Ilić je bio strelac četvrtog gola.

"Ušao sam na teren pri vođstvu naše ekipe i imao sam cilj da pomognem saigračima da održimo razliku. Ispostavilo se da sam vrlo brzo uspeo da savladam golmana (Nemanju) Krznarića i zaista sam presrećan zbog toga.

U tom trenutku pogodak je doneo neku vrstu rasterećenja, potom je (Aleksandar) Pešić postigao još jedan gol i mogli smo da proslavimo pobedu sa našim navijačima.

Teren je bio u odličnom stanju, veliki je i bilo je mnogo prostora za igru, a nama to odgovara"
, rekao je 18-godišnji Ilić.

Njemu je kod gola asistirao Branko Jovičić, a Ilić je rekao da mu je drago što na terenu šansu dobijaju i mladi igrači.

"Odlično smo istrčali kontranapad koji je prethodio mom pogotku. Prvo je Pešić oprobao šut, lopta se odbila, stigla je do Jovičića koji me je odlično uposlio.

Svakako mi mnogo znači činjenca što stručni štab ima poverenja u nas mlade igrače. Nadam se da svojim igrama uspevam da opravdam njihova očekivanja, a drugi gol u crveno-belom dresu sigurno govori o tome",
rekao je Ilić.

Utakmica između Crvene zvezde i Zemuna igra se u četvrtak od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić", a ulaz za navijače je besplatan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke