Luka Adžić otkrio ko mu vodi karijeru, da li je zaista nezadovoljan u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
12:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U njih ima maksimalno poverenje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Veliku pažnju u javnosti izazvala je nedavna izjava menadžera Radojice Božovića koji očekuje da Luka Adžić dobije veću minutažu u Crvenoj zvezdi, ili će se razmišljati o skorom rastanku.

Trener Vladan Milojević nije želeo da komentariše ovu temu, a sam fudbaler se sada oglasio u izjavi ''Večernjim novostima''.

Stiče se utisak da je Luka Adžić ublažio stav svog menadžera, kao i da za sada ne razmišlja o odlasku sa Marakane. Tom prilikom otkrio je i u koje ljude ima najviše poverenja kada su transferi i ugovori u pitanju.

''Karijeru mi vode otac i kum. Imam veliko poverenje u njih. Izneli su svoje viđenje situacije, ali pre i posle svega Crvena zvezda je iznad svih nas. Interes tima je na prvom mestu. Ovo je moj klub, moja kuća i ja sam srećan kad god obučem ovaj dres.

Želeo bih da ostavim dublji trag u Zvezdi, zato radim maksimalno da se nametnem treneru Milojeviću. Imam još godinu dana ugovora, ne žurim, mislima sam 100 odsto ovde i videćemo šta će se dogoditi'',
istakao je Adžić.

On ne krije da mu je žao što tokom jeseni nije dobijao priliku da zaigra u Ligi Evrope, ali uverava da mu je to ujedno i dodatni motiv da se ove zime nametne treneru Milojeviću.

Kada je u pitanju predstojeći meč sa CSKA u 1/16 finala Lige Evrope, Adžić procenjuje da su šanse za prolaz u sledeću faz u takmičenja 50:50.

Sa Adžićem ili bez njega u tom dvomeču sa Moskvljanima?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Saturday, 27.01.2018
15:06

Ako mu ugovor ističe za godinu dana, onda ga treba ili odmah prodati (ako ga neko hoće) ili produžiti na još 3-4 godine.