Luka Adžić ne odustaje, biće Zvezdin vođa?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.10.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Nekoliko meseci posle neslavnog rastanka sa crveno-belima, mladi vezista se ponovo oglasio.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Od Luke Adžića se tokom proleća očekivalo da ove sezone bude jedan od značajnijih igrača u ekipi Vladana Milojevića, to je svakako i on sam najviše želeo, ali se stvari nisu odvijale u tom smeru.

Talentovani fudbaler je pred kraj prošle, šampionske sezone shvatio da za njega neće biti prostora u ekipi koja je napadala plasman u Ligu šampiona, pa je odlučio da prihvati ponudu belgijskog Anderlehta, čiji je danas član.

Zbog te odluke je i zvižducima ''počašćen'' na ''Marakani'' tokom proslave Zvezdine titule, ali i danas, nekoliko meseci kasnije, uverava da svima u Zvezdi može da pogleda u oči.

''Nije bilo baš tako kako je predstavljeno u javnosti. Meni su čelnici kluba u startu rekli da neće biti mesta za mene. Bio sam toga svestan i morao sam da gledam sebe. Zato sam odlučio da odem, jer nisam želeo da sedim na klupi. Pa, pogledajte Dejana Joveljića, Zvezdino je dete, a nije ni blizu prvog tima, a kamoli startne postave.

Krivo mi je što sam otišao na takav način. Borio sam se za tu titulu i medalju i želeo sam da je uzmem sa saigračima. Svakog mogu da pogledam u oči, a većina njih iz uprave mene ne može. Nisam kriv i opet bih isto uradio'', izjavio je Adžić u intervjuu za ''Kurir''.

Bez obzira na ovakav epilog, ljubav Luke Adžića prema Crvenoj zvezdi danas nije ništa manja, što potvrđuje i željom da se jednog dana vrati na ''Marakanu'', na velika vrata.

''Ja sam Zvezdino dete, ali klub jednostavno nije imao sluha za mene. Lepo su pričali o meni u medijima, ali samo pričali... U stvarnosti, nije bilo tako. Jednog dana ću se vratiti u Crvenu zvezdu. Nisam završio ono što sam hteo - da budem starter i vođa na terenu'', poručio je Adžić, koji je zbog Zvezde u sredu doputovao u Pariz, kako bi bodrio bivše saigrače u drugom kolu Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Nažalost, ni u Anderlehtu mu za sada ne ide kako je očekivao. Ekipa ne igra prema očekivanjima, pa je i Adžić već došao na udar kritika, iako gotovo da i ne dobija priliku. Ipak, veruje u sebe i nada se da će u nastavku sezone sve doći na svoje mesto.

''U startu sam bio u zaostatku za ekipom, jer sam imao povredu sezamske kosti u stopalu. Anderleht je kao Zvezda, start nije bio najbolji, usledili su porazi i normalno je da smo pod pritiskom javnosti'', objašnjava Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Kojović
Monday, 08.10.2018
08:02

Ti si druze pomesoa nesto!
Lepo kazi otisao sam zbog love i tjt drugo ko god moze da doprinese igri zvezde dobrodosao je bio srbin amerikanac gabonac nemas svejedno je . Mi navijaci uvek zelimo jacu i bolju zvezdu ako ljudi iz vrha budu videli da ti to mozes da ucinis vratice te ne brini ali sumljam da mozes. Nisi los ali...

avatar
gorango
Sunday, 07.10.2018
17:58

Pa kad si odlazio u medijima su iz Zvezde pricali da nisi hteo da ostanes (pominje se i menadzer) a da si bio projektovan da dobijes vecu minutazu. Sto se tada nisi oglasio pa da se odmah izdefinise ko je tu pojeo g. Ovako, sad cuti, pokrij se usima i gledaj da ne napravis jos neki glup korak u svojoj karijeri.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 07.10.2018
16:08

Morao si da mislis na sebe kazes,vidim kako ti ide sjajno.

avatar
KianyRiws
Sunday, 07.10.2018
15:47

Verujem mu,mislim da je veliki zvezdas i da voli Zvezdu.Tkdj.mi se cini da nije trebao da ode,ali...ko ce znati sta je najbolje u nekom odlucujucem trenutku.

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 07.10.2018
15:23

Joveljic startovao danas pored pavkova i boacija. I sad kao nije bilo mesta za tebe.. kako da ne. Joveljic se ove sezone privikava, sledece je glavni spic, zivi bili pa videli. Sto nisi ostao da se boris za svoje mesto? Ni tu gde si otisao ne igras. Znaci da je problem u tebi

avatar
Man united
Sunday, 07.10.2018
13:36

Да, да, рекли му да нема места у тиму. Па, он отрчао у још јачи тим да се избори за место у стартној постави.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 07.10.2018
13:32

Sad si se setio Zvezde? Skupljaj zagarantovane minute u Anderlehtu na tribinama,neces se nikad vratiti iz prostog razloga,ne trebas nam,cak ni kao navijac. Idi u partizai

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 07.10.2018
12:44

Zaboravio si da kazes da si trazio zagarantovanu minutazu u ugovoru, da si odbio buducu kapitensku traku i platu koji mnogi fudbaleri u Srbiji mogu da sanjaju. Puno srece u karijeri negde u Kataru, Kini ili Emiratima ali od Zvezde samo sto dalje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.10.2018
12:31

Nemoj da se vracas, leba ti. Koliki si ti Zvezdas to si pokazao. Da si ostao sad bi igrao za prvi tim.

avatar
Südkurve München
Sunday, 07.10.2018
11:44

Eee i ti si trebao slediti Jovelju, igrao bi za omladince u LS

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.10.2018
12:21

Adžić nema pravo da igra za omladince, a i što bi se vraćao u među omladince ako je toliko dobar bio u prvom timu zvezde.

avatar
Don Silvio
Sunday, 07.10.2018
11:42

Doslo iz d u glavu pa bi da se vrati

avatar
CZYNWA
Sunday, 07.10.2018
11:40

Hahhahahahah zato si sad starter :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.10.2018
12:22

A i ovaj što je igrao na njegovoj poziciji je starte u svom novom klubu ahahahahahahaha, bez sudija ništa.

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 07.10.2018
11:30

Vidi da je pogresio pa priprema teren da se vrati. Ovakvima je mesto u partizanu...

avatar
paok
Sunday, 07.10.2018
12:36

Ne nego im je mesto kod vas

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 07.10.2018
19:54

Ozegovic, Stojkovic, Djurickovic itd... pa jos da se kune kako od malena navija za partizan, takav mentalni sklop igraca vam treba.