Luka Adžić napravio ''savršen izbor''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić oglasio se danas posle ozvaničenog transfera sa Anderlehtom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U Anderlehtu je ove nedelje veoma prometno, prelazni rok je kod njih već u punom jeku, ima i dolazaka i odlazaka, a srpski fudbaleri su u glavnim ulogama.

Preneli smo tokom dana da je Uroš Spajić iz Anderlehta otišao u Krasnodar, a u isto vreme klub iz Brisela je promovisao trojicu novih igrača, među kojima je i naš Luka Adžić.

Prema dostupnim informacijama, Zvezda je od ovog transfera zaradila 800.000 evra, kako se već pisalo ovih dana, ali spekuliše se da je ta suma dostigla i milion evra.

U svakom slučaju, Luka Adžić je zadovoljan realizacijom ovog transfera, a u prvoj izjavi belgijskim medijima istakao je da je, po njegovom mišljenju, napravio ''savršen izbor''.

''Znam sve srpske fudbalere koji su igrali u Anderlehtu i rekli su mi sve najbolje o ovom klubu. Već sam razgovarao sa Obradovićem, Markovićem, Spajićem i rekli su mi da je ovo fantastičan klub za razvoj mladih igrača poput mene.

Bilo je više zainteresovanih klubova, ali ako pogledam bogatu istoriju i sve igrače iz Srbije koji su igrali ovde i razvijali se, ovo je savršen izbor'', izjavio je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 23.05.2018
21:12

Ogroman talenat koji će da propadne. Igraće ta neki žglj tim tamo za verovatno sličnu platu koju mu je Zvezda sada ponudila i to je to. Svi će ga za godinu-dve zaboraviti, kao Grujića. Ne mogu da verujem kako svi mladi igrači ponavljaju iste greške. Trebalo bi ponovo neki zakon doneti kao u SFRJ. Da igrač do 23. godine neka nesme da ide u inostranstvo pa bismo onda videli kakve bi milione naši klubovi zarađivali a igrači kao ovaj bi igrali za najveće svetske klubove za nekoliko miliona po sezoni ali avaj...to možemo samo mi da pišemo i da o tome maštamo. To se više desiti neće.

avatar
yboyka525
Wednesday, 23.05.2018
17:43

Srecno majstore! Voleo bih da napravis lepu karijeru. Sto se tice prasine koja se digla,najiskrenije niko nema pravo da osudjuje ni Adzica ni menadzera ni oca,sama je uprava kriva sto nine mislila na vreme. Sa druge strane,da budemo realni,decko jeste talenat,ali niko ne moze da kaze da je zvezda puno izgubila odlaskom. On bi tek mozda mogao da donese razliku zvedinoj igri,do sad to nije radio,to je radio Radonjic na toj poziciji. Za 800 000 moze da se dovede formiran igrac koji odmah pravi razliku...

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Wednesday, 23.05.2018
18:22

uprava mu je ponudila ogrmonu platu,a on odbio i otisao za slicnu,sve zbog oca i menadzera grobara,dzabe pljujete upravu sav normalan svet vide koliko su veliki i dobar posao odradili za Zvezdu do sad

avatar
yboyka525
Wednesday, 23.05.2018
22:16

E moj dobri druze,kada bi slucajno znao da taj menadzer ima kancelariju na marakani,I jos jednu njegova desna ruka,ne bi tako pricao. Ne pljujem ja upravu,jer se oni nista nisu ni pitali,nego prosipaju price da su nudili ogroman novac bla,bla,bla... Joj kako su smesni ljudi koji za nesto saznaju samo iz novina.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.05.2018
19:30

Malo je to para za takav talenat a da je ostao i igrao redovnije mogao se uzezi koji milion za njega ladno