Luka Adžić - Košmar i bajka u istoj godini

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
14:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić pamtiće godinu na izmaku po teškoj povredi ali i po prelepim stvarima koje su mu se dogodile u završnici jesenjeg dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Talentovani vezista aktuelnog šampiona Srbije Luka Adžić imao je turbulentnu godinu pošto je uz mnogo lepih stvari iskusio lošu stranu profesionalnog bavljenja fudbalom.

Godina je za Luku Adžića počela prelepom vešću koju je dobio od Miodraga Božovića ali su pripreme sa prvim timom okončane teškom povredom ligamenata kolena.

"Bio sam jako srećan kada sam početkom godine saznao da ću zimske pripreme provesti sa prvim timom. Sve je krenulo idealno za mene, međutim dogodila mi se povreda ligamenata kolena zbog koje sam morao da napravim malo dužu pauzu" kazao je Adžić.

Višemesečnu pauzu zbog problema sa povredom Luka Adžić pamti kao najteži period u životu, ali priznaje da mu se krajem godine sve vratilo sa kamatom.

"Za mene je to bio jako težak period, nije lako vratiti se posle operacije, ali naporno sam trenirao i radio i sve se to na kraju isplatilo. Imao sam sreće da me je operisao vrhunski tim stručnjaka u Rimu. To je bilo šest meseci mukotrpnog rada, dva puta dnevno sam trenirao po nekoliko sati" objasnio je Adžić.

Nagrada za višemesečni rad stigla je u smiraj jesenjeg dela sezone kada je upisao debi za prvi tim i postigao pobedonosni gol protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

"Taj period života nikada neću zaboraviti i znam da je sav napor koji sam uložio doveo do toga da mi kraj godine bude kao iz bajke. Poziv za prvi tim, debi i pobedonosni gol učinili su da zaboravim sve loše što mi se na početku dogodilo" zaključio je Adžić.

Predstojeće zimske pripreme Luka Adžić će ponovo odraditi sa prvim timom, a nema sumnje da se od ovog osamnaestogodišnjeg ofanzivnog veziste tek očekuju velika dela u crveno-belom dresu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke