Luka Adžić debitovao za Anderleht, u Zvezdi žale zbog rastanka?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.07.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kakav bi status imao u klubu sa Marakane da je odlučio da ostane?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle svega što se dogodilo teško je dati odgovor na ovo pitanje, pogotovo što se srpski šampion i dodatno pojačao u ofanzivi tokom prelaznog roka.

U svakom slučaju, opravdano ili ne, Luka Adžić je bio nezadovoljan svojim statusom u Zvezdi i početkom leta je odlučio da prihvati ponudu Anderlehta, gde je već počeo da nastupa tokom priprema.

Pre dva dana je bio i starter u prijateljskoj utakmici protiv Roselara (1:1), kada je odigrao prvih 45 minuta.

Ali, izgleda da je u Zvezdi i dalje ostao žal zbog rastanka sa talentovanim fudbalerom, što je potvrdio i pomoćni trener Milan Kosanović u izjavi za ''Novosti''.

On smatra da bi Adžić zaista imao veću minutažu u sledećoj sezoni u odnosu na prethodnu, a s tim u vezi pomenuo je još nekolicinu mladih igrača čije vreme tek dolazi.

''Joveljić, Terzić, Cvetković rade sa prvim timom, ali tek kroz dve godine oni će sazreti za prvi tim. U toj trećoj godini rada sa prvim timom, oni treba da pokupe plodove svoga rada.

To sam pokušao da kažem i Luki Adžiću, da će ove sezone imati veću minutažu i žao mi je što je otišao kada je trebalo da dobije priliku da se afirmiše'', izjavio je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 08.07.2018
23:06

Ako Joveljić ne dobije pravu šansu ove godine, onda će ili propasti ili će tražiti da ode iz kluba. Uopšte mi se ne dopada ovo gomilanje igrača u ofanzivnoj liniji tima.

avatar
riquelme
Sunday, 08.07.2018
23:57

Gde ce da ode sa 17 godina??? Pa da prodje kao mali Jankovic... 4. liga u Italiji. Trebaju Zvezdi ozbiljniji igraci za titulu i pokusaj da se udje u Evropu. A mali ce otici jedino ako ga roditelji daju nekom menadzeru. A Adzicu je imao ko da pogura pricu. Mislim da se ispalio a i ako nije neka ga. Vratice se kada vidi da je daleko od ozbiljnog fudbala. Nije Milojevic glup, igrace ovaj mali u kupu i kada bude lagano ubacice ga... Samo da Zvezda vidi Evropu bice mesta jos vise za rotacije ako ne onda ostaje uteha +15 i kup!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 09.07.2018
05:50

Pesic ce se prodati i treba dovesti stranog napadaca, prodati Pavkova, za Joveljica je najbolja pozajmica Superligasu gde bi igrao pa mu dati sledece godine sansu