Ludogorec arhiviran, dopadljiva Zvezda 3/3!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.02.2019.
16:49
Izvor: Sportske.net

Sjajna igra Crvene zvezde protiv Ludogoreca.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Tri od tri Crvene zvezde na pripremama u Antaliji.

Ekipa Vladana Milojevića je možda i u najjačem testu do sad savladala Ludogorec sa 3:1 (2:0) ubedljivom i dopadljivom igrom na trenutke.

Zvezda je bila bolji rival od Ludogoreca, od samog starta se videlo da je srpski tim raspoloženiji za igru, posebno u fazi napada gde su stvarali šanse od prvog minuta.

Jirka, Ben, Marin, šanse su se ređale pred golom Ludogoreca, a do prednosti Zvezda stiže u 33. minutu.

Nakon što su fudbaleri Ludogoreca tražili faul na sredini terena koji je možda i napravio Jovičić, tekla je akcija preko desne strane napada srpskog šampiona, Jirka je uputio centaršut, Ben je glavom uspeo da savlada reprezentativca Bugarske Ilijeva za 1:0.

Imali su fudbaleri Ludogoreca jedan period kada su stvarali šanse, prvo je Vanderson loše primio loptu u kaznenom prostoru, a par minuta kasnije je Kešeru šutirao sa 17 metara, ali je odbranio Borjan.

Crvena zvezda je stigla i do drugog gola, strelac je bio Ričmond Boaći nakon fantastične asistencije Milana Rodića, napadač iz Gane je iz prve odličnim šutem je savladao protivničkog golmana za 2:0.



U nastavku miran početak, dosta manje tempa, izmene su se ređale i na jednoj i na drugoj strani, a do gola prvi stižu fudbaleri Ludogoreca. Vanderson je razmenio pas, uputio odličan udarac za 2:1.



Ipak, Bugari nisu uspeli da stvore više šansi, Zvezda je i u nastavku bila bolji rival, a do trećeg gola stiže preko Milana Pavkova koji je na fantastičan način, udarcem desnom nogom sa oko 15 metara savladao protivničkog golmana.

Zvezda je mogla preko Vujadina Savića da zapečati sudbinu Ludogoreca, ali nije uspela, ostalo je 3:1.

Zvezda: Borjan, Gobeljić (od 46' Stojković), Milunović (od 59' Savić), Babić, Rodić (od 71' Hajdin), Jovičić (od 46' Čaušić), Jovančić (od 83' Joveljić), Ben (od 67' Ebesilio), Marin (od 59' Vukanović), Jirka (od 59' Simić), Boaći (od 59' Pavkov).

Ludogorec: Iliev, Grigore, Moci, Medjelkov, Sisinjo, Goravski, Djakov, Marselinjo, Vanderson, Popa, Kešeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.02.2019
13:59

Pobeda kao od sale.

avatar
Saturday, 02.02.2019
22:48

Zvezda ladno ima opak tim. Jos da se resimo Kafua i mi smo za sledecu LŠ spremni.

avatar
NemanjaVidic No1.
Saturday, 02.02.2019
18:31

Ali mi imamo pomoc sudija 'nate,inace smo losi 'nate,sreca 'nate hahahahah

avatar
Misosesic
Saturday, 02.02.2019
18:00

Zvezda sve bolja i bolja,tako i treba samo gazi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.02.2019
17:59

Sjajno odradjena utakmica,pristup mecu izuzetno ozbiljan jer kod Miloja ne moze drugacije:).Kakav smo visoki presing igrali tokom skoro cele utakmice nisu znali Bugari sta ih je snaslo.Svi su bili da kazemo dobri i borbeni,sem Ebisilija kog ne razumem ali sve vise pocinjem da shvatam zasto nije starter,njegov pristup danas,sami potezi,driblinzi,on igra sam za sebe.I vise mi se svidja igra sa Pavkovim napred za kog se nadam da ce biti starter kad krenu takmicarkse utakmice,posto koliko god Boaci bio brzi od njega,Pavkov to mnogo jednostavnije igra,deli lopte ne usporava napade dok Boaci to radi konstatno i nervira me po tom pitanju.Sve u svemu super ovo izgleda.

avatar
Milos Gulic
Saturday, 02.02.2019
18:29

Delimo isto misljenje za Ebesilia gotivio sam ga i cudio sam se zasto nije starter ali od ove utakmice sve vise vidim zasto