Ludnica u svlačionici - Stojke šampanjcem zalio plasman na Mundijal

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.10.2017.
09:06
Izvor: Sportske.net

Svojim intervencijama pred golom trasirao je put "Orlova" ka Mundijalu, a nakon sinoćnje pobede uspeh je zalio šampanjcem.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Jedan od najzaslužnijih za to što se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji svakako je Vladimir Stojković, golman nacionalnog tima koji je još jednom obavio sjajan posao u kvalifikacijama.

Nakon jučerašnjeg duela sa Gruzijom i trijumfa kojim je overen plasman na Mundijal Stojke je u svlačionici otvorio šampanjac i označio početak velikog slavlja.

"Orlovi" su u ponedeljak savladali Gruziju golom Aleksandra Prijovića i kao prvi u Grupi D obezbedili direktan plasman na planetarnu smotru.

Srbija se tako plasirala na jedno međunarodno takmičenje posle osam godina pauze, a tek drugi put od kada smo postali samostalna država.

Pogledajte kako se posle utakmice slavilo u svlačionici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
eldoctore
Tuesday, 10.10.2017
13:10

Dal voleli ili ne ovog stojkovica nas najstandardniji reprezentativac zadnjih 10 godina.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 10.10.2017
10:50

Pratite Rajku pivskog stomaka , sramota za takav talenat

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
10:23

Ako nista ne bude menjao, pozvace sledece igrace: Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Rukavina, Gacinovic, Ivanovic, Spajic, Maksimovic, Vukovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Milivojevic, Gudelj, Matic, Radoja- Tadic, Tosic, Ljajic, Kostic- Mitrovic, Prijovic. Valjda nije TOLIKO lud da pozove Stefana Mitrovica, a ni Fejsa mu ne treba, mozda bi tu mogao Katai pre Tosica jer je dobio nesto vise minuta u ovim kvalifikacijama, eventualno i Dmitrovic pre Jovanovica kao treci golman. Da podsetim, Stojkovic, Rukavina, Bane, Kolarov, Obradovic i Tosic su igrali u JAR:-D Takodje, ukoliko ne bude zvao Spajica, voleo bih bar da Veljko putuje.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
09:26

Stojkovic- Ivanovic, Maksimovic, Nastasic- Basta, Maksimovic, Matic, Kolarov- Tadic, Ljajic- Prijovic. Stojkovic- Gajic, Maksimovic, Nastasic, Kolarov- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Milinkovic-Savic, Ljajic- Prijovic. Poznato je da bih pre stavio Rajkovica, Spajica i Antonova, medjutim, trudim se i da budem realan s vremena na vreme Hahaha Dakle, sad imamo te dve verzije (mislim da ni Ivanovic ni Basta ne mogu da nam igraju beka u 4-2-3-1, a kamoli Rukavina), ali nama treba jaka sredina i nikako vise ne smemo sebi da dozvolimo da nam zjapi rupa i krater na centru, taj radijus od cirka tridesetak metara u sirinu i duzinu mora da bude popunjen na adekvatan nacin!

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
09:16

Mogli smo da igramo na 20 SP ('94 nismo zbog sankcija), a plasirali smo se na njih 12 sto nije los skor, i spada u kategoriju -zutog/narandzastog svetla- na semaforu SOS kanala:-D Dobro je, ali (svakako) moze i bolje...