''Ludnica'' na Čairu, igrači prekinuli Lalatov intervju, ali uspeo je da otkrije da li ostaje u Radničkom!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.11.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Detalji koje smo videli neposredno po završetka meča u Nišu najbolje ilustruju atmosferu u odličnoj ekipi Radničkog.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Bilo je u proteklom periodu različitih spekulacija o navodnom nezadovoljstvu Nišlija radom trenera Nenada Lalatovića, s obzirom da je ove jeseni propustio par utakmica, ali rezultati koje ostvaruje sa ekipom Radničkog njemu idu u prilog.

Tim sa Čaira je večeras zaustavio i vodeću Crvenu zvezdu, Radnički je izborio bod, bilo je 2:2, a u finišu je imao preko Drinčića šansu i za potpuni trijumf.

Bilo kako bilo, Radnički je odlično odigrao, a da je zadovoljstvo u ovoj ekipi ogromno, najbolje se videlo posle meča, kada je Lalatović prišao reporterki TV ''Arena Sport'' Jovani Guzijan da gledaocima iznese svoje prve utiske.

Ali, dok mu je ona postavljala pitanje, Lalatoviću su pritrčali njegovi igrači i na rukama ga držali nekoliko trenutaka.

Kada se atmosfera donekle simirila, Lalatović je, između ostalog, potvrdio i da sa Radničkim ima ugovor do decembra, posle čega će razmotriti ponude iz inostranstva. Ukoliko one ne budu zadovoljavajuće, on ne bi imao ništa protiv da ostane na Čairu i sa Radničkim se na proleće bori za trofej.

''Čestitam mojim sjajnim momcima, ostavili smo srce na terenu, pokazali da možemo da igramo protiv Zvezde. Nije bilo lako vratiti se posle rano primljenog gola, ali ja sam ponosan na svoje igrače, danas je čast biti trener Radničkog.

Kada sam dolazio ovde, dogovorio sam saradnju do decembra, da tada mogu da promenim sredinu, imam nekih ponuda, nije da nemam, ali ako bude došla neka povoljna možda napustim Radnički, ako ne, videćemo u decembru'', poručio je Lalatović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 25.11.2018
00:58

Лалатовић је после Милоје сигурно наш најбољи тренер. Од Радничког је направио озбиљан тим који игра озбиљан фудбал.

avatar
M_85
Saturday, 24.11.2018
22:25

Zar se i za trece mesto dodeljuje trofej?