Lučancima čestitke, tu je i pitanje za Miloja (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.04.2019.
19:16
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde čestitali su treneru i igračima Mladosti posle večerašnje utakmice, a tu je i jedno zanimljivo pitanje za Vladana Milojevića.

Beta/Dragan Karadarević/Ds
Beta/Dragan Karadarević/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije rutinski je odradio posao u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. Zvezda je pred svojim navijačima savladala Mladost sa 4:1 (1:0) i tako praktično bukirala mesto u finalu.

Vladan Milojević je ponovo kombinovao i izveo zanimljiv sastav, a iskoristio je pravo na sve tri izmene tako da su nastupili još Aleksa Vukanović, Mirko Ivanić i Veljko Simić.

Očekivano, posle meča su usledile čestitke i to na račun obe ekipe. Zvezdini navijači pohvalili su Neška Milvovanovića i njegove izabranike na tome što su izašli da se nadigravaju, a zanimljivo je i jedno pitanje koje je upućeno Vladanu Milojeviću.

Jedan od navijača dosetio se imena Milana Jevtovića, momka koji je trebalo da ima veću minutažu tokom proleća, a ispstavilo se da nije odigrao ni minut od početka drugog dela sezone.

Činjenica je da zbog obimnog igračkog kadra Vladan Milojević nije u poziciji da ravnopravno podeli minutažu i zbog toga ovog proleća igrači poput Milana Jevtovića, Erika Jirke, Džonatana Kafua, Lorenca Ebisilija i Rašida Sumaile retko dobijaju ili uopšte ne dobijaju šansu da igraju.

Neki od pomenutih "precrtani" su u pauzi između prvog i drugog dela sezone, ali se na Jevtovića, Jirku i Ebisilija svakako i dalje računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke