Lučanci doveli prvo pojačanje pred novu sezonu

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.06.2016.
23:57
Izvor: Sportske.net, fkmladostlucani.com

Mladost iz Lučana ima kao ambiciju naredne sezone da ostane u najjačem rangu našeg fudbala, uveliko razmišljaju o pojačanjima, a danas je stiglo prvo.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Mladost iz Lučana je dovela prvo pojačanje za predstojeću sezonu, radi se o veoma dobro poznatom licu u ovom mestu.

Nekadašnji kapiten ove ekipe i rođeni Lučanac, Ivan Milošević, pre osam godina je napustio ekipu Mladosti, igrao je u Karpatima pet godina, da bi se sada vratio u svoje rodno mesto iz Uzbekistana.

"Veoma mi je drago sto se vracam u klub u kome sam ponikao. Kada sam pre osam godina odlazio iz Mladosti, bio sam najmlađi igrač, sada se vraćam kao jedan od najiskusnijih. Nadam se da ću svojim igrama opravdati očekivanja stručnog štaba i uprave kluba, kao i da će moje iskustvo pomoći mlađim igračima da što pre stasaju. Očekujem da ekipa u narednoj sezoni pruži dobre partije i ispuni ciljeve koje je klub zacrtao. Kao rođenom Lučancu, veoma mi je drago što ću ponovo imati prilike da igram pred domaćom publikom", rekao je Milošević.

Nije krio oduševljenje i Nenad Milovanović, trener Lučanaca.

"Prvo pojačanje nam je naš bivši kapiten, igrač koji je ponikao u našem klubu, Lučanac Ivan Milošević. Mislim da nam nedostaje te lučanske „krvi“ i igrača koji iskreno i strastveno vole naš klub. Milošević je igrač koji ima internacionalnu karijeru i iskustvo, tako da očekujem da će na poziciji štopera doneti mirnoću u zadnjoj liniji."

Govorio je Milovanović i o predstojećem prelaznom roku za Mladost.

"Što se tiče prelaznog roka, pored Miloševića, očekujem do 15.juna, do početka priprema, dolazak još tri igrača i to napozicijama pleja, zadnjeg veznog i napadača koji nam je nedostajao u predhodnoj sezoni. Očekujem uskoro dogovor sa jednim veoma dobrim i iskusnim napadačem koji je godinama igrao u našoj ligi.Ne bih sada otvarao karte pošto priča nije u potpunosti završena. Takođe, očekujem da do kraja prelaznog roka napravimo ino-transfer bar jednog od trojice prvotimaca - Jovanovića, Gavrića i Milosavljevića, gde bi oni bili zadovoljni svojim angažmanom, a klub obezbedio sredstva za sledeću sezonu."

Dakle, očekujte nešto drugačiju Mladost iz Lučana naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke