LSL - Zvezda gostuje u Kruševcu, "zmajevi" na stadionu Partizana!

Autor: Beta Beta
petak 04.10.2019.
12:12
Izvor: Beta

Danas se nastavlja srpski fudbalski šampionat.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama 11. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a aktuelni šampion Crvena zvezda gostuje Napretku u Kruševcu.

"Crveno-beli" na putovanje u Kruševac idu posle prvog ovosezonskog trijumfa u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa, pa će tako sigurno dodatno motivisani izaći na megdan Napretku protiv kog u poslednja četiri meča imaju gol razliku od 11:0.

Napredak je u poslednje dva prvenstvne utakmice upisao poraze, uz gol razliku 1:5, a u međuvremenu pretrpeo je i eliminaciju iz Kupa Srbije od TSC-a.

Utakmica u Kruševcu igraće se u nedelju od 16 sati.

Partizan takođe posle pobede u evropskom takmičenju, Ligi Evropa, nastavlja pohod ka vrhu tabele, a "crno-beli" će u nedelju od 18 sati pred svojim navijačima ugostiti Voždovac.

"Parni valjak" je u dobroj formi, s obzirom na to da su od početka sezone upisali samo jedan poraz i to od Malatije, a juče su u Kazahstanu dominantnom igrom pobedili Astanu sa 2:1.

Voždovac ove sezone igra promenljivo, ali je ekipa polse poraza od Zvezde nagovestila trijumfom od 4:1 protiv Indjije da će biti jedan od glavnih konkurenata za plej-of Superlige Srbije.

Trenutni lider šampionata, TSC iz Bačke Topole gostovaće sutra od 18 sati Radniku u Surdulici, dok će Čukarički u istom terminu ugostiti Javor.

Mačva će takodje od 18 časova dočekati Radnički iz Niša, a na Banjici Rad će ugostiti Proleter. U nedelju od 15 časova program otvaraju Inđija i Mladost.

Utakmicom između Vojvodine i Spartaka iz Subotice danas od 18 časova počeće 11. kolo Superlige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke