LSL - Šta se dešava sa TSC-om?! Pazarcima bod u Subotici, sjajni ''Zmajevi'', nova pobeda Inđije!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.09.2020.
19:16
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo popodne u srpskoj Superligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pet dana pred novi izlazak na evropsku scenu i duel sa rumunskim FCSB-om u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ekipa TSC-a pretrpela je i treći uzastopni poraz u Superligi.

Posle Metalca (2:3) i Crvene zvezde (0:5), bolji od TSC-a večeras je bio i Radnički, koji je ubedljivo slavio u Senti, rezultatom 3:1.

Nišlije su povele u finišu prvog poluvremena, golom Stojiljkovića, na asistenciju Kojića, koji je u 72. minutu duplirao prednost. Sve dileme oko pobednika otklonio je Đuranović u 80. minutu, za vođstvo gostiju od 3:0, a u poslednjim sekundama meča Lukić je iz penala postigao počasni gol za TSC.

Za to vreme, Voždovac je dominira protiv Metalca i na kraju slavio sa 4:0. Putinčanin u devetom, Pantović u 17. i Ajdinović u 41. minutu su praktično rešili pitanje pobednika, a trijumf je još ubedljiviji ulčinio Jovan Nišić u 59. minutj susreta.

Subotički Spartak bio je na pragu nove pobede, ali su Pazarci u poslednjim trenucima stigli do boda. Na kraju 1:1 u Subotici, Marčić je u 58. minutu doveo domaće u vođstvo, a bod Novom Pazaru doneo je Gordić iz jedanaesterca koji će se analizirati u ponedeljak.

Sva tri boda u gostima osvojila je Inđija, koja je savladala Radnik u Surdulici sa 2:0. Ilić je iz penala u 44. minutu doveo Inđiju u vođstvo, a konačnih 0:2 postavio je Purtić u 90.

Sve to ste mogli da pratite u multiprenosu na ''TV Arena Sport 1'', uz podršku ''AdmiralBet-a''.
-
-
Baner 8
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 12.09.2020
22:47

ТСЦ је потпуно ван ритма.

avatar
Gogi-11
Saturday, 12.09.2020
21:39

Sta kaze bucko? On verovatno zna sta se desava sa tsc.... neka je zavera u pitanju sigurno

avatar
Südkurve München
Saturday, 12.09.2020
20:04

Nama jedino Partizan uz pomoc sudija ne moze oduzeti bod