LSL - Radnički tone, TSC se budi, neočekivani kiks Čukaričkog, Zvezda na ''plus 6''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Današnjim mečevima kompletirano je 15. kolo Linglong Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Današnji program počeo je uzbudljivom utakmicom u Inđiji, gde je Javor Matis posle preokreta slavio sa 3:2, sa dva igrača više.

Ono što je najveće iznenađenje dana, jeste kiks drugoplasirane ekipe Čukaričkog, koja je osvojila samo bod u Šapcu protiv poslednjeplasirane Mačve.

Bilo je 0:0, što je tek četvrti osvojeni bod Šapčana od početka sezone, a ''Brđani'' posle ovakvog epiloga sada zaostaju šest bodova razlike za vodećom Crvenom zvezdom.

Zanimljivo je bilo i u Senti, gde je TSC prekinuo lošu seriju i savladao niški Radnički sa 2:0. Junak meča je dvostruki strelac Nenad Lukić, koji je Nišlijama naneo drugi uzastopni, a ukupno šesti poraz od početka sezone.

Golova nije bilo ni na Banjici, gde je Rad igrao protiv Mladosti iz Lučana, a Spartak je kao gost sa igračem manje, savladao Napredak u Kruševcu sa 1:0. Jedini gol postigao je Šormaz u 28. minutu, a gosti su od 58. minuta igrali bez isključenog Dokića.

A u Surdulici, šok za Voždovčane. Gosti su golovima Mašovića vodili sa 2:0 od 72. minuta, a Radnik je izjednačio u finišu, pogocima Stanisavljevića u 86. minutu i Pavlova u nadoknadi vremena.

Linglong Superliga, 15. kolo

Nedelja:
Inđija - Javor Matis 2:3
TSC - Radnički 2:0
Mačva - Čukarički 0:0
Napredak - Spartak 0:1
Rad - Mladost 0:0
Radnik - Voždovac 2:2

Subota:
Partizan - Vojvodina 4:0
Proleter - Crvena zvezda 0:2
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke