LSL - Pobeda Spartaka, remi Mačve i Radnika

Autor: Beta Beta
subota 31.08.2019.
22:39
Izvor: Beta

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici Voždovac sa 2:1, dok su Mačva i Radnik iz Surdulice igrali nerešeno 1:1 u poslednjim današnjim utakmicama sedmog kola Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Subotičani su pred svojim navijačima slavili golovima Stefana Denkovića u petom i Milana Maričića u 50. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Voždovac bio Ognjen Krasić u 15.

Spartak je trećim trijumfom u sezoni došao do sedmog mesta i devet bodova na tabeli Super lige Srbije, dok je Voždovac osmi sa sedam.

Mačva je sve do same završnice meča vodila protiv Radnika, ali su ipak u sudijskoj nadoknadi vremena podlegli pritisku Surduličana, pa pobednika nije bilo.

Domaćin je poveo golom Nenada Jovanovića u 27. minutu, da bi od 75. ostali s desetoricom igrača na terenu nakon što je Slavko Marić dobio drugi žuti karton.

Radnik potom pritiska rivala, a to se isplatilo u drugom minutu sudijske nadoknade vremena kada je Bojan Bojić postigao izjednačujući pogodak vredan boda.

Mačva je tako propustila priliku da dodje do prve pobede u sezoni, pa je ostala poslednja, 16. na tabeli sa svega dva boda, dok je Radnik 14. sa četiri.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke