LSL - Partizanova rutina pred Malatiju, pogodiili i Suma i Sadik, ''Čukin'' minimalac, TSC ne staje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.08.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bez publike večeras, ali i bez problema u duelu sa ekipom Mačve.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras su pred praznim tribinama stadiona u Humskoj savladali ekipu šabačke Mačve rezultatom 4:0, u meču trećeg kola domaće Linglong Superlige.

Trener Partizana Savo Milošević je večeras napravio nekoliko promena u sastavu, u odnosu na startne postave u prethodnim mečevima, ali se to nije negativno odrazilo na igru njegovog tima u večerašnjem susretu.

Crno-beli su od početka imali inicijativu, koja je donela rezultat u 19. minutu, kada je Aleksandar Lutovac odlično centrirao sa desne strane, a Filip Stevanović sačekao loptu na drugoj stativi i prosledio je u mrežu - 1:0.

Do odlaska na odmor ova prednost Partizana je duplirana. Igrao se 42. minut, Urošević je sa leve trane uputio centaršut u kazneni prostor, a tamo je najbolje reagovao raspoloženi Ognjen Ožegović i povisio na 2:0.

U nastavku sličan razvoj događaja, a pobedu Partizana je još ubedljivijom učinio Sejduba Suma u 49. minutu, kada je na asistenciju Ožegovića pogodio sa nekih 14 metara od protivničkog gola - 3:0.

Bilo je još nekoliko dobrih prilika za crno-bele tokom drugog poluvremena, pogotovo za Oegovićai Lazara Pavlovića, a bukvalno u poslednjoj sekundi meča, Lazar Pavlović sa desne strane asistira Umaru Sadiku, koji bez problema pogađa mrežu i ''razbija maler'' posle brojnih promašaja protiv Konas Kija - 4:0.

Partizan: Stojković - N.R. Miletić (od 59. Tošić), Ostojić, Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Lutovac, Suma (od 61. L. Pavlović), Stevanović - Ožegović (Sadik od 80.). 

Mačva: Puletić - Pejović, Mijailović, Ristivojević, Tošić - Jovanović (Čermelj od 86.), Đoković, Adamović - Milosavljević, Ašćerić, Božić (od 64. Marković). 


U isto vreme, Čukarički je savladao Radnik sa 1:0 na Banovom brdu, golom Tedića u sedmom minutu, a u Subotici je ekipa TSC-a nastavila sa sjajnim rezultatima, pošto je večeras upisala i treću pobedu u prva tri kola.

Gosti iz Bačke Topole su savladali domaći Spartak sa 2:1, a strelci za pobedničku ekipu bili su Lukić u 4. minutu iz jedanaesterca i Milićević u 74. minutu, a jedini gol za domaće postigao je Obradović u 42. minutu.

Trijumf TSC-a je utoliko veći ako se ima u vidu da su od kraja prvog poluvremena igrali bez isključenog Varge.

Linglong Superliga, 3. kolo

Nedelja:

Partizan - Mačva 4:0
Spartak - TSC 1:2
Čukarički - Radnik 1:0
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Monday, 05.08.2019
11:02

Ovo kao Zvezda protiv Graficara da igra..aj videcemo protiv Vose...

avatar
FCMV
Monday, 05.08.2019
06:52

Ljudi ovu nasu ligu treba smanjiti pod hitno. Sa max.12 klubova bi liga bila top, ovo ostalo je buranija i topovska hrana.

avatar
REVØLT
Monday, 05.08.2019
19:05

Sa 10. Ako moze BL da ima 18, a 10 puta su veci od nas, o cemu mi pricamo....

avatar
magister
Monday, 05.08.2019
01:24

Nema mesta euforiji posle ubedljivih pobeda nad objektivno slabim protivnicima. Ipak, napredak u igri je evidentan, Savo je tu u pravu, to jeste važno.

Moram i sam da se korigujem što se tiče kritike stalne igre sa 2 zadna vezna. Sad, kad je S. Pavlović počeo još ozbiljnije da igra, kad iznosi loptu prolazeći protivničke linije i tačno je dodaje na stranu ili špicu, kad leva strana radi sa Stevanovićem, ne samo kod gola i pasa Stevanovića ka Uroševiću kod asistencije Ožegoviću za drugi gol, nego tokom cele utakmice, e u takvoj igri je drugi zadnji vezni dobar, da pokrije eventualne rupe ako dođe do gubitka lopte. Šćekić to dobro radi i njegova je igra sad dobila mnogo više smisla, jer Partizan sad, i pored dva zadnja defanzivna vezna, igra vrlo tečno i sa mnogo manje predvidivih dodavanja. Statičnost igrača u polju, koja je takođe prouzrokovala dosadno kruženje lopte, je zamenjena kretanjem i smislenim utrčavanjem u prazan prostor i kad se to iskoristi tačnim pasovima - eto niza šansi. Tačni pasovi i dalje pomalo nedostaju, tačnije ima nažalost dosta netačnih i gubitaka lopte u situaciji koja je lako mogla da se pretvori u šansu zbog tehnički loših dodavanja. Ali počinjem da verujem da se na treninzima nešto radi, pa će valjda i to da se popravi. Posle dužeg vremena vidi se napredak kod igrača, to stvarno raduje.

Stojković 7 - Miletić 7 (Tošić 7), Ostojić 7.5, Pavlović 8.5, Urošević 8 - Zdjelar 7, Šćekić 7,5 - Lutovac 7.5, Suma 7,5 (L. Pavlović 8), Stevanović 8.5 - Ožegović 8.5 (Sadik 8)

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 04.08.2019
23:59

Dokaz sta znaci iskusan strucni stab (Djumi pre svega) i trener, kakav takav ali ga igraci postuju.
Urosevica svi pljuvali, a na pocetku sezone od cetri utakmice u dve je asistirao
Suma proglasen za promasajem, covek na pocetku sezone jedan od motora ekipe. Vec ima tri asistenije i jedan gol.
Ozegovic pokazuje nevidjenu borbenost, odlicna zamena, dva gola i jedna asistencija i 100 drugih koje odlicno odradi ali se ne vidi.

Ideju imamo, fizicki smo pripremljeni fantasticno, jos da se uvedu finese u dovodjenju neophodnih pojacanja (spic razbijac za bunkere i kreativniji centralni vezni, protiv ekipa gde nam je Scekic nepotreban) i da odradimo nase kada je u pitanju borba za titulu.
Druga stvar je sto ovde svi znamo da ne smemo osvojiti titulu.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 05.08.2019
01:46

Sta ste osvojili sa nikolicem tad ste smeli?smesni ste kakvi jadni izgovori,za plakanne

avatar
nenadnenad1234
Monday, 05.08.2019
20:20

I tad ste pokusavali na sve nacine. Priznavali vam golove iz gol-auta, protivnici dobijali crveni karton, iako se i dalje ne zna zasto (Antic iz Vojvodine), penale dobijali tako sto se sapletete sami od sebe, ali ipak na kraju ste uspeli sami sebe da pobedite protiv Vozdovca.

avatar
Gogi-11
Monday, 05.08.2019
12:10

Dobro vi znate da ste krs od tima niko vam ne brani da osijite samo vam nedaju vise da kradete... sti se tice vase igre trenutno s obzirom da ste igrali jak mec protiv macve mozda uefa bude imala posla oko sklanjanja ako ih pozovete da pregledaju sumnjive meceve....

avatar
Brajkoo
Sunday, 04.08.2019
23:50

Partizan za sada izgleda veoma dobro...steta samo sto se sampion vec zna

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 05.08.2019
01:46

Kao sa nikolicem jel da?komedija sa vama

avatar
Gogi-11
Monday, 05.08.2019
12:11

Ne daju vam da kradete vise pa je titulu tesko osvojiti.... zato vam svi sumnjivi....

avatar
Aleksandar Jovancevic
Sunday, 04.08.2019
22:32

Ovaj mali Stevanović ako nastavi ovako biće opasno dobar igrač.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 04.08.2019
22:11

Dinamo u Vranju iz 2-1, u Nišu u duelu klubova čiji su predsednici bivši članovi zvezdine uprave preokret radničkog protiv Javora iz 2 penala, zvezda pobegla od megdana na krovu Voždovca, sudija izmislio penal za omladince zvezde protiv omladinaca Partizana, a danas je Bojan Nikolić odradio što je do njega: 1. nije dosudio čist penal nad Ožegovićem, 2. ni guranje s leđa St.Pavlovića kada mu lopta ide na glavu nije dosudio kao penal, 3. povlačenje za dres L.Pavlovića u šansu takođe nije bio penal za sudiju Nikolića, a 4. Mijailović koji je vukao i Ožegovića u šesnaestercu kada je asistirao Sumi nije dobio nijedan žuti, a zaslužio je 2. Da su hteli javor i radnički i kad bi im bilo dozvoljeno da igraju i da se bore kao Mačvi protiv Partizana prošla bi zvezda kao protiv Helsinkija. Partizan je za ovu ligu viša dimenzija fudbala, brži, tečniji, presing, tehnika, dominacija pojedinaca, mašina koju samo zvezdine sudije mogu da zaustave. Strahinja Pavlović i Filip Stevanović su svetski talenti i samo nekom ko ima zadatak da uništi Partizan ili ko mrzi Partizan može da padne na pamet da ih proda sa 18 odnosno 16 godina. Ako vam nije jasno zašto tvrdim da je Strahinja uz De Lihta najtalentovaniji štoper na svetu pogledajte samo njegov napredak iz utakmice u utakmicu, to je potencijal neviđen do sada na poziciji štopera, nova dimenzija u napretku Strahinje je da iz zadnje linije trči prvi u kontranapadima u nađe se u šansama. O Filipu neću trošiti reči - blago fudbalsko. NEMA PRODAJE - NAPRED DO TITULE!

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 04.08.2019
23:29

Ja sam ovde jos na pripremama napisao da i mi i oni znaju da mi necemo (ne smemo) osvojiti titulu.
Sta vam nije jasno?

avatar
carbone
Monday, 05.08.2019
07:31

Na koliko si utakmica bio u zivotu ? Najjaci su internet navijaci koji vise prate druge klubove od sebe..Imam utisak da iza ovog profila stoji Vuletic

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 05.08.2019
01:46

Sa nikolicem ste smeli svi u glas istu paranoicnu laz

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 05.08.2019
00:49

Jeste tako je,kolektivno ludilo vaseg 'Vesničara' vas zahvatilo.

avatar
petar000
Sunday, 04.08.2019
22:05

E, ovo je vec fudbal i nesto kako Partizan treba da izgleda na terenu.Posle dugog vremena, sam sa uzivanjem gledao Partizanovu utakmicu. Tek ce ovo biti dobro protiv ekipa koje nisu zabijene u svojih 30 metara. Jedva cekam Turke da vidim da li sam u pravu. Znaci ideja sta hocemo i kako da igramo postoji, sto je najbitnije i sto nismo imali pa nekoliko sezona u nizu vec. Sad, koliko cemo moci je vec neka druga prica, ali veceras odlican protok lopte, bez uzaludnog davljenja iste protiv protivnika koji ti nije dorastao. Neki na poluvremenu na onim tvitovima vidim pozeleli Danila Pantica, a ja sam ubedjen da mi izgledamo konkretnije ove sezone bas iz razloga sto njega nema. da ne pricam koliko mali Stevanovic na toj strani brze razmislja i od njega i od Ivanovica. Lutovac isto po onoj drugoj strani radi ono sto spoljni igrac i treba, a ne da svaku zavrce u sredinu. Sve u svemu stvarno ok utakmica.

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
21:59

I pre naseg treceg gola je bio penal, uopste napadac ne mora da padne da bi bilo pokazano na krec.

avatar
Gogi-11
Monday, 05.08.2019
12:14

Da to kid vas obicno ne mora ni faul da bude da bu vam,svirali penal....