LSL - Markecove čarolije u Ivanjici, otac bolji od sina!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.09.2019.
18:56
Izvor: Sportske.net

"Parni valjak" ispred Crvene zvezde koja svoj meč igra od 19 sati.

BETAPHOTO/DRAGAN KARADAREVIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN KARADAREVIC/MO

Povezane vesti

U zaostaloj utakmici drugog kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u Ivanjici gde su bili bolji od Javora sa 2:0.

Nakon nešto boljeg starta ekipe Javora i pokušaja Amanovića, Partizan je "dodao gas" u nastavku i uspeo da uspostavi terenski inicijativu.

Prvo je zapretio Vujačić, a to je bila uvertira za ono što smo videli u 26. minutu kada je Suma lepo proigrao Lazara Markovića koji je prilično lako savladao Lazovića.


Usledili su opasni napadi domaće ekipe, Stojković je morao da reaguje nakon udarca Petkovića, ali promene rezultata nije bilo.

Veoma raspoloženi Marković umirio je sve pokušaje domaćina iz Ivanjice u 75. minutu kada je sjajnim udarcem sa više od 20 metara ponovo savladao nemoćnog golmana i tako rešio svaku dilemu oko pitanja pobednika.

U nastavku je ritam igre opao, Partizan je imao još jednu priliku preko Lutovca koji nije uspeo da pogodi gol nakon centaršuta Miletića.

Nakon toga, izabranici Sava Miloševića su rutinski priveli posao kraju i zasluženo slavili nakon pobede u 161. Večitom derbiju.

U igru je u finišu susreta ušao i član Javora Nikola Milošević, sin trenera Partizana Miloševića, imao je udarac ka golu Stojkovića koji ga je ipak sprečio u nameri da smanji rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Superliga
Thursday, 26.09.2019
09:40

Markecove carolije??? Pa markec nije dao dva gola zadnjih tri godine, kod prvog gola bek nije ni pokusao da krene za nijm, a ovaj drugi jos smesniji. Zavadi pa vladaj, nova taktika glodara. Dok napadaju druge niko ne obraca paznju na njih.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 25.09.2019
19:00

Zašto Arena ne sme da prikaže usporeni snimak Lazarove čarolije? Da ne ubije volju za fudbal najskljupljem timu u istoriji srpskog fudbala. Na Transfermarketu može, ali u stvarnosti nijedan igrač van Partizana ne može da vredi više od Lazara Markovića. Ne damo titulu!

avatar
petar000
Wednesday, 25.09.2019
18:59

Drugo poluvreme Partizan delovao kao u "najboljim" danima iz prethodne dve sezone. Ne znamo da li hocemo da napadamo, ili da se branimo. Nedoreceni na obe polovine terena. A ovaj Radulovic sa Arene je legenda, na svakoj utakmici nadje neku triviju i onda je ponavlja na svaka dva minuta do iznemoglosti, tacno da coveku dodje ton da iskljuci. Od kad znam za sebe Partizan prenose najgori reporteri, bar sto se tv prenosa tice.

avatar
REVØLT
Wednesday, 25.09.2019
18:58

PARTIZAN SAMPION!