LSL - Inđija napravila preokret, a onda je Bojan Nikolić pokazao dva crvena kartona, dosudio i penal u 90. i sve se promenilo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Bodovi ''putuju'' u Ivanjicu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Prva današnja utakmica 15. kola Linglong Superlige odigrana je u Inđiji, gde je ivanjički Javor Matis savladao domaćina sa 3:2, posle dva preokreta.

Ivanjičani su prvo poluvreme rešili u svoju korist golom Kolakovića u 31. minutu, a nastavak meča doneo je mnogo više uzbuđenja.

Ulazak Bosančića i Rajevca u poluvremenu pokazao se kao pun pogodak trenera domaćih Aleksandra Janjića i već u prva četiri minuta drugog poluvremena Inđija pravi preokret, najpre golom Rajevca, pa autogolom Amanovića - 2:1.

Međutim, slede veliki problemi za domaće. Prvo je Dimitrov u 63. minutu zaslužio direktan crveni karton, da bi trinaest minuta kasnije sudija Bojan Nikolić pokazao i drugi žuti karton pomenutom rezervisti Bosančiću.

Inđija je otala sa dvojicom igrača manje, što je u finišu meča Javor Matis iskoristio. Nikola Petković je u 80. minutu izjednačio na 2:2, a u 90. minutu sudija Nikolić pokazuje i na belu tačku, pa je Petković uspešno realizovao i penal za konačnih 3:2.

Devet minuta je trajala nadoknada vremena, ali rezultat se više nije menjao.

Inđija je ostala na samo sedam osvojenih bodova i nastavila seriju poraza, a Javor Matis sada ima 19 bodova u sredini tabele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
10:46

PRAVDA ZA INĐIJU!

avatar
carbone
Monday, 04.11.2019
09:21

Sudija je napravio gresku dto po istim arsinima nije dosudio i penal za Indjiju.Oba crvena su zasluzena i oba penala su bili penali ali Indjija je ostecena za penal.

avatar
Kokorayko
Monday, 04.11.2019
01:09

Ko više dozvoljava ovom prevarant da sudi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
16:11

Predsednik javora je bivši član Skupštine Crkvene 5-okrake i predsednik Zajednice SL, a Inđija je htela da pobedi Crkvenu 5-okraku dok je Bojan Nikolić pokrao Partizan protiv proletera i Napredak protiv Crkvene 5-okrake i prava je zvezdina zvezda. 5-okraku ugasiti i srpski fudbal spasiti!