LSL - Hrabri Javor, Zvezda se provukla u Ivanjici!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 10.11.2019.
16:23
Izvor: Sportske.net

Veliko iznenađenje u 16. kolu srpskog šampionata.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbaleri Javora remizirali su na domaćem terenu u Ivanjici sa Crvenom zvezdom 1:1 u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije.

Odmah je Javor pokazao da gostima neće biti nimalo lako u Ivanjici, pa je prvi i zapretio na početku meča.

U 10. minutu smo videli sporan momenat, duel Rodića i Dolmagića u kaznenom prostoru Zvezde arbitar Petar Piper nije okarakterisao kao penal.



Nakon toga ređale su se prilike Vulića, Rodića i Ivanića, ali je nakon toga usledila sjajna akcija Javora u 22. minutu.

Probio je Mrkaić po levoj strani i uposlio Nikolu Petkovića kojem nije bilo teško da matira Borjana.


Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, iako je Javor pokušao preko Pišćevića, dok je Boaći imao sjajnu šansu koju je Lazović skinuo u situaciji jedan na jedan.

Drugo poluvreme je počelo na sličan način, ravnomerno su se smenjivali udarci oba tima u nameri da postignu gol.

Javor je prikazao sjajnu igru tokom većeg dela drugog perioda igre, pa je tako Milunović na gol-liniji morao da spašava svoj gol nakon pokušaja Dolmagića.

U 77. minutu Zvezda je konačno uspela da zatrese mrežu Ivanjičana, ali taj gol je bio poništen zbog ofsajda u kojem se našao Boaći.

Nakon velikog promašaja Tomanea, "crveno-beli" su konačno uspeli da savladaju odličnog Lazovića u 87. minutu kada je pogodio Milan Jevtović.

Pretio je šampion Srbije do kraja meča, ali Javor je uspeo da sačuva svoju mrežu i osvoji bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Sunday, 10.11.2019
20:28

Dobro bre Miloje, prema Transfermarketu Zvezda je za Javor spejs šatl, prema vrednosti igrača je 10 puta skuplja, a nije uspela da ih potpuno nadigra? Čekaj, da, u LŠ igraju budžeti, a u LingLongu igraju? Zahvali se ti lepo petorici-šestorici lipicanera, pa da vidimo šta ćemo.

avatar
Romano
Sunday, 10.11.2019
19:25

Ma nije penal uopste ahahaha

avatar
Raky_b
Sunday, 10.11.2019
19:13

Ovaj Javar, ma koliko slab, je jedini klub koji se ne savija pred Zvezdom i Partizanom...
Ljuljaj, ljuljaj Javore!!!

avatar
Terapeut
Sunday, 10.11.2019
18:26

Nije to iznenađenje, to je realnost...
Iznenađenja su one pobede blede Zvezde uz pomoc sudija i saradnika iz protivnickih timova - mada i ovde je sudija ukrao pobedu Javoru, ne sudivsi ocigledan penal.

avatar
It is I
Sunday, 10.11.2019
18:04

Pusten jedan X da se malo zamazu oci javnosti...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.11.2019
17:36

Jos jedna pljacka i otimacina toletovih sudija. Posle srdjana jovanovica na scenu je stupio piper. Raduj se Srbijo dobila si dva nova milorada mazica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.11.2019
17:34

Javor 1:1 Petar Piper. U 10' nije dosudio penal za javor, u drugom poluvremenu nije postojao prekršaj štopera zvezda nad napadačima javora, a svirao je dva nepostojeća slobodnjaka na 17 m od gola javora gde je živi zid bio skoro na petercu, na skoro 12 m od lopte, igrači javora su se smejali u živom zidu, smejali se dosuđenim prekršajima nakon simuliranja Vulića , dozvoljavao je prekršaje u napadu igrača zvezde kod prekida tako je zvezda dolazila do šanse iz šesnaesterca i tako je stvorio pritisak da igrač javora ne sme da priđe igraču zvezde i napravio inicijativu zvezde da napada skoro svih 45' pa je tako jedno zvezdino krilo potpuno samo započelo napad, a završilo drugo zvezdino krilo takođe poptuno samo i to šutem koji se brani hvatanjem žive lopte. Igrači javora su brži, bolji tehničari, brže razmišljaju i odigravaju, bolji u odbrani, opasniji u napadu od zvezdinih, jednostavno javor je pokazao da je kvalitetniji tim i samo zahvaljujući Petru Piperu i sebičnosti u napadu Piščevića zvezda nije prošla kao protiv Totenhema. Komentator Arene je priča za sebe, ako je ozbiljan, ako ono nije parodija onda nemam komentar. zvezda ne može nikoga da pobedi u SL evo već 15 utakmica i zato sve radi što može da odloži gostovanje na Banovom Brdu u poslednjem jesenjem kolu za prolećni deo, a nakon prelaznog roka. I još nešto, ako je ono intervencija jednog reprezentativca kada je Rodić loše primio loptu pa skrivio penal onda neka pozovu i Vulića i Jovančića i Simića i Jevtovića, sve koji imaju pravo da igraju za Srbiju, sve iz zvezde.

avatar
MilošPB
Sunday, 10.11.2019
17:34

A što nije dat i snimak poništenog gola Boaćija? On nije sporan, igrač Javora stoji pored njega i nije nikakav ofsajd.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 10.11.2019
17:29

Boacija poklonite u dobrotvorne svrhe molim vas,mada kako je krenulo ostace do kraja zivota kod nas ko je lud da ga kupi.Imamo puno problema vec duze vreme i guramo to pod tepih,tako smo i pre par godina radili i titulu izgubili.Bravo za Simica!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 10.11.2019
17:24

Zvezda se provukla?10 stopostotnih sansi,leze bacaju se,Milunovic zadnji napad covek ga pipnuo nije on svira faul u napadu,2 sanse mrtve sami izlazimo na golmana svira ofsajd NI JEDNA NIJE BILA,jel to nas sudija?jel su to nase sudije?sramite se vasih reci,evo ga nas sudija