LSL - Goleada na ''Krovu'', pobede i ''Čuke'' i Metalca, remi u Novom Pazaru

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.11.2020.
16:55
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo nedeljno popodne na superligaškim terenima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog oporavila se od eliminacije iz Kupa, pošto je danas na svom terenu savladala kruševački Napredak sa 2:0 u meču 16. kola Superlige.

Dugo su gosti odolevali u ovom meču, sve do 66. minuta, a onda Danilo Pantić lepo asistira za Birmančevića, koji je utrčao u kazneni prostor i iskosa sa leve strane pogodio mrežu.

Bolja i ofanzivnija igra Čukaričkog potvrđena je u 83. minutu kada je na centaršut Ezea sa leve strane, bivši napadač Napretka N'Diaje pogodio za 2:0. U nadoknadi vremena, Eze je uspeo da se upiše i u strelce i tako postavio konačnih 3:0.

Još efikasnije bilo je u duelu Voždovca i Mladosti iz Lučana, a ''Zmajevi'' su na kraju slavili sa 3:2. Gosti su poveli u 12. minutu golom Bojovića sa bele tačke, ali vrlo brzo je usledio preokret Voždovca, golovima Živkovića i Vujnovića. Sredinom drugog poluvremena Mladost stiže do izjednačenja preko Bojovića, ali onda sledi snažan pritisak domaćih koji je svojim drugim golom krunisao Vujnović u 85. minutu meča - 3:2.

U Novom Pazaru nije bilo golova, a u Gornjem Milanovcu Metalac je sa 2:0 savladao ekipu Zlatibora, golovima Mbungua u 16. i Katanića u 64. minutu susreta.

Superliga, 16. kolo

Nedelja:

Čukarički - Napredak 3:0
Voždovac - Mladost 3:2
Metalac - Zlatibor 2:0
Novi Pazar - OFK Bačka 0:0
17h TSC - Partizan
19h Crvena zvezda - Rad
-
baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke