LSL - Dileme nije bilo, "dželat" Partizana najbolji u četvrtom kolu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 12.08.2019.
12:20
Izvor: Sportske.net, Superliga

Fudbaler Napretka dobrano pomučio odbranu "crno-belih".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Najbolji igrač 4. kola Linglong Tire Superlige Srbije je Igor Ivanović, dvostruki strelac za Napredak u remiju sa ekipom Partizana u Kruševcu.

Najveće iznenađenje kola predstavlja remi u duelu Napretka i Partizana na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Meč je završen rezultatom 2:2 (2:1), a Kruševljani su nakon velike borbe uspeli da dođu do prvog boda. Najzaslužniji za to je sinoć izuzetno raspoloženi Igor Ivanović, strelac oba pogotka za "čarapane" i čovek koji je bio pokretačka snaga tima.

On se tokom čitavog susreta sjajno kretao i sarađivao sa saigračima, uvek bio na pravom mestu, a odbrana "crno-belih" bila je na pravim mukama da ga zaustavi, naročito u prvom poluvremenu.

Mladi krilni fudbaler na sjajan način se snašao prilikom postizanja pogodaka, reagujući u maniru najiskusnijih napadača.

Igor Ivanović (22) je rođen u Jagodini, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Jagodina. U Kruševac je stigao tokom letnjeg prelaznog roka 2017.godine, a ove sezone bio je u startnoj postavi na sva četiri odigrana susreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nexi partizan
Monday, 12.08.2019
13:12

Zanimljivo da su uvek oni koji sapletu Partizan najbolji igrači kola... Ok, kapiram, dati 2 komada timovima kao što su Zvezda i Partizan i još ih saplesti za bodove nije mala stvar, ali prečesto je ovakav slučaj da ko Partizan saplete, najbolji je...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
08:32

Da mozda igrac kola nije trebao da bude vunderkind partizana koga napadaci Napretka pretrcavaju kao malo dete i kome je sudija oprostio cist penal i crveni karton.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 16.08.2019
11:28

@prepoznace se, jeste Pavlovic nam je nabio kompleks sto je na svakom derbiju trebao dobiti crveni karton, ali nije. Koliki je vunderkind lepo se videlo u Krusevcu kad su ga napadaci Napretka prolazili kao da je elektricna bandera.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 13.08.2019
17:15

Strahinja Pavlović vam je nabio komplekse staviviši vam sva tri napadača u džepove. zvezda je zaslužila beton ligu da igra nakon 3 nameštene utakmice u 3 njena kola u SL. Kada mu sudija u zvezdinoj majici nije izmislio crveni i penal za zvezdu tj. napredak zasmisli kolka je onda tebi pomoć potrebna.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 12.08.2019
12:31

Kakva liga, takav i šampion, kakav šampion, takav i najbolji igrač šampionskog tima - Zoran Široki!

avatar
babaroga
Monday, 12.08.2019
15:01

Da vi lepo odrzite obecanje i istupite iz takve lige koja je puna klubova koji zapinju bas protiv vas. I tako sve dok ne vrate N.Pazar, dzombu golubara, metalac, smederevo, borac, jagodinu, kralj je sa svojima vec tu i mozda ubace i teleoptik za svaki slucaj. Verujem da bi utakmice sa ovim zadnjim bile nejteze, uvek bi neko pokusao da pokaze da je za onaj drugi tim.

avatar
magister
Monday, 12.08.2019
16:05

Možemo mi da se ljutimo i što neki igraju protiv nas sa možda više žara nego protiv naših suparnika, ali meni je indikativno da uporedim dve slične situacije, a na gotovo istom delu terena, možda čak na istom kvadratnom metru.

U prvoj situaciji je, u prvom poluvremenu, Ivanović postigao gol, zahvatajući poluvolej, ne dozvolivši da lopta padne na zemlju.

U drugoj je, na povratnu Asana, naš špic Ožegović, u drugom poluvremenu, pred kraj utakmice - promašio loptu (i našu pobedu).

Eto, tu poštovani ♦⭐♦⭐♦⭐, počinje fudbal, a prestaju priče o zaveri. Da li je logično da novopečeni igrač Napretka sa toliko sigurnosti matira do juče reprezentativnog golmana i baca na kolena jednu od dve neprikosnovene ekipe Srbije, a da špicevi Partizana (ne samo Ožegović), promašuju lopte, šutiraju pravo u golmana ili u blok, centriraju bar 10x na utakmici u blok ili sporopadajućim kruškama treniraju protivničkog golmana? Meni to nije prihvatljivo.

I nemam ništa protiv da se svi protiv nas lože, tako je uvek bilo. To je zato što smo jaki. Kad budemo slabiji, kad nas budu smatrali ravnima sebi, igraće protiv nas kao protiv Javora.