LSL - Derbi u Humskoj, ovo su sudije za 25. kolo

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.03.2020.
14:27
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za odigravanje mečeva 25. kola Linglong Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmice 25. kola biće igrane od petka do nedelje, a u centru pažnje biće derbi u Humskoj, gde će Partizan dočekati ekipu niškog Radničkog.

Taj duel na programu je u subotu od 20 časova, a na sajtu FSS je potvrđeno da će pravdu u toj utakmici deliti Novak Simović sa pomoćnicima Nikolom Đorovićem i Milošem Simovićem.

Istog dana, ali od 16 časova, vodeća Crvena zvezda odmeriće snage sa Mačvom u Šapcu, gde će u ulozi glavnog arbitra biti Dragan Čolović, kome će pomagati Slobodan Pavlović i Darko Savović.

Ovo 25. kolo otvoriće duel između Čukaričkog i Spartaka, u petak od 18 časova. Glavni sudija na Banovom brdu biće Miloš Đorđić, a njegovi pomoćnici Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Ostale parove, kao i arbitre tih utakmica možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 05.03.2020
20:03

Svejedno je koji sudi, dok oni sude nema regularnosti jer ne samo što su se dokazali slikama, statusima i odlascima na utakmice da su zvezdini navijači već to dokazuju svako kolo i na zvezdinoj i na Partizanovoj utakmici. VAR i strane sudije! Svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
Man united
Friday, 06.03.2020
20:30

Је ли и Данило Грујић из Чокота доказао за кога навија? Иначе, није толико битно ко за кога навија док год је судија професионалац. Овде имамо други проблем. Степановић је умро, али су и даље његови пипци остали у судијској организацији. Неће бити боље суђење док се не решимо тих пипака. Драго ми је да се коначно слажеш са мном у нечему. Надам се да то није само на папиру, већ стварно прижељкујеш стране судије. Једино се тако суђење у српском фудбалу може решити канцерогеног утицаја искомплексираних људи.

avatar
Man united
Saturday, 07.03.2020
18:42

Слушај мало сад. То што лажеш о Звезди константно сам већ огуглао. Али молио бих те да моју маленкост оставиш на миру! Како те није срамота да ми лично говориш ствари које знам да нисам рекао? Све је остало записано и лако је проверити да не мењам мишљење од ситуације до ситуације као ти нпр. Лако је проверити да сам за те пенале против Манчестера увек тврдио да нису пенали ни у ком погледу. То тврдим и сада и увек ће тако и бити. Исто је лако проверљиво да сам сличну ситуацију када је Звезди непотребно досуђен такав пенал прокоментарисао исто као и против Манчестера. Без обзира што је Звезда у питању, ја сам објективан и одмах сам признао да то није пенал. Чак сам и прижељкивао промашај из пенала тада... А то што поред свега неко може и даље да тврди да је Данило Грујић звездаш, не знам да ли се може назвати безобразлуком или компулзивним лагањем. То је као да бих ја сада тврдио за оног судију што се сликао у Звездином дресу да је гробар. Ниђе везе!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.03.2020
12:59

Danilo Grujić je izmišljenim penalima za zvezdu kao na primer protiv Partizana i čukaričkog, a nedosuđenim čistim penalima i nepokazanim žutim odnosno crvenim kartonima Partizanovim protivnicima poput zvezde i vojvodine pokazao kakav je profesionalac, a kakav navijač zvezde, što ti i dan danas ne umeš da demantuješ u poređenju sa čistim penalima koje sudija nije dosudio za Partizan protiv Mančester Junajteda za koje si tvrdio da nisu, a za Danilove zvezdi da jesu. Objasni to, a pusti Partizan da se izbori i očisti zvezdne pipke i dovede profesionalne sudije i uvede VAR.