LSL - Derbi na Brdu, Zvezda dočekuje Rad, Partizan bez prava na novi kiks ako želi titulu

Autor: Beta Beta
petak 18.10.2019.
10:57
Izvor: Beta

Utakmicama 12. kola se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Linglong Super ligi Srbije, Crvena zvezda će dočekati Rad, dok Partizan gostuje Mladosti.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Derbi meč 12. kola igra se danas od 18.00 na Banovom brdu gde ekipa Čukaričkog dočekuje Vojvodinu.

Oba tima su odlično počela novu sezonu i nalaze se u vrhu tabele.

Čukarički je odigrao meč manje i do sada je upisao osam pobeda, uz po jedan remi i poraz, pa sa 25 bodova trenutno zauzima treće mesto na tabeli. Vojvodina, takodje, ima osam osam pobeda, uz jedan remi i dva poraza i sa 25 bodova je trenutno druga na tabeli.

Dva sata kasnije na stadionu "Rajko Mitić" počeće meč Crvene zvezde i Rada u kojem crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita i svakako će želeti da naprave dobru uvertiru pred gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona.

Zvezda je do sada odigrala meč manje od Rada, upisala je devet pobeda i jedan poraz i prva je na tabeli sa 27 bodova. Na drugoj strani, Rad je od početka sezone upisao samo dve pobede, uz jedan remi i osam poraza, pa je sa sedam osvojenih bodova na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli.

Zanimljiv meč trebalo bi da se odigra i u Lučanima gde će domaća Mladost dočekati Partizan, u subotu od 15.00.

Mladost, koja je tokom prethodne dve sezone dva puta "otkinula bod Partizanu, od početka sezone je ostvarila tri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 12 bodova zauzima osmo mesto na tabeli.

Partizan, koji je odigrao meč manje, upisao je sedam pobeda, uz dva remija i jedan poraz i sa 23 boda je trenutno peti u domaćem šampionatu. Crno-beli su u prethodnom kolu na svom terenu izgubili od Voždovca i svakako će želeti da se iskupe za taj poraz, ali i naprave dobru atmosferu pred duel s Mančester junajtedom u Ligi Evropa.

Preostali mečevi 12. kola Super lige Srbije igraju se u subotu od 18.00.

Četvoroplasirani TSC će gostovati Javoru, Voždovac će dočekati Mačvu, a niški Radnički ekipu Napretka. Proleter igra na svom terenu protiv Radnika, dok će Spartak dočekati Inđiju.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
15:34

Bicemo prvi na tabeli ako pobedimo u zaostaloj utakmici protiv Radnika, a Cukaricki ne pobedi u svojoj zaostaloj, zvezda sad realno ima 19 (ili 20) bodova.

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
11:00

NAPRED PARTIZAN!