LSL - Crno-bela rapsodija na Karađorđu, Natho pakovao, pogodio i Markec!

Autor: Ivan Cvetković
subota 14.09.2019.
22:20
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija igrača Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu u Novom Sadu gde su savladali Proleter sa 3:0.

"Crno-beli" su od samog početka meča stavili do znanja rivalu ko se pita na terenu, ali inicijativu nisu uspeli da preokrenu u nešto više.

Pretio je Partizan preko Miletića, Sadika i Pavlovića, u jednoj situaciji po mnogima bio i zakinut za penal, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

U drugom poluvremenu videli smo mnogo konkretniju igru "crno-belih" koji su u 56. minutu konačno stigli do vođstva golom Zorana Tošića odmerenim udarcem sa distance.

Propisno je nervirao "grobare" tokom čitavog meča Omar Sadik koji se na kraju iskupio golom u 74. minutu kada je u padu pogodio sam ugao gola Petrića na asistenciju Natha.

Svoje prve minute od povratka u Partizan upisao je i Lazar Marković koji je na najbolji način obeležio svoj drugi "debi" u crno-belom dresu.

Igrao se 78. minut kada je raspoloženi Natho proigrao Markovića kojem nije bilo teško da u situaciji "jedan na jedan" savlada golmana Proletera za konačnih 3:0.

Utakmica u Novom Sadu je sjajna uvertira pred prvi evropski izazov narednog četvrtka kada Partizan u Ligi Evrope dočekuje AZ Alkmar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 15.09.2019
10:00

FKP zahteva uvodjenje VAR pune dve godine. Posle tri dopisa fss-u, ZSLPLS je donela odluku o formiranju Radne grupe za uvodjenje VAR.

fkczv JEDINI NIJE GLASAO za njegovo uvodjenje i JEDINI SE NIJE POJAVIO na pripremnom sastanku Radne grupe u vezi sa ovim pitanjem.

avatar
magister
Sunday, 15.09.2019
09:29

Pre svega, realno, slab protivnik i ne baš ubedljiva igra. Kad protivnik namesti odbranu, čak i ovako slab, mi ili sporim loptama prelazimo sa strane na stranu, tako da se protivnik bez ikakvog problema pregrupiše u odbrani, ili pokušavamo dužim loptama, sa čestim greškama. Ni jedno ni drugo nije dobro - ne radi posao. Dolazak Nathoa je doneo zaista ozbiljan novi klvailtet, pa se nadam da će i Savo nešto promeniti u građenju napada, jer veliki broj napada je bezidejan, bezopasan i dosadan, tako da naš dugi posed često ne znači skoro ništa, a eventualni gubici lopti u tim sporim prebacivanjima sa strane na stranu, protiv iole jačih timova mogu dovesti do opasnih kontri protivnika. Svi kruže oko zone, ali ipak malo brže prebacuju lopte sa strane na stranu i to često dovede do udvajanja beka na jednoj strani. Takođe, tokom tog kruženja, neophodno je da se špic i polušpicevi više kreću, a da zadnji vezni i Natho pokušavaju tokom kruženja da loptu ubace u dubinu ili da se proboj proba duplim pasom ili jednostavno driblingom. To pokušava, sa puno gubitaka lopti, skoro jedino Suma, a kažem skoro jedino jer tako, na duple pasove i proboj, igra i Lazar Pavlović, koga više nema pri timu?

Neću komentarisati sudije, svako ko gleda utakmice - vidi da se tu nešto nenormalno dešava. Ako je Mrkelina izjava da jedva čeka VAR iskrena, odnosno, ako je to stav Zvezde (verujem da bi on, kao čovek sporta, možda i voleo unapređenje takmičenja, ali upravo je Zvezda do sada, sa svojim satelitima ili uz naredbu odozgo, svejedno, uspevala da spreči VAR), onda će tu stvar možda nekako da se poboljša. Takođe, imali bismo mogućnost da mi nešto unesemo u ta VAR pravila, na primer pravo klubskih delegata u VAR sobi na 3 neuspešna čelendža po poluvremenu (po ugledu na tenis, slično u odbojci) tako da se ne zavisi samo od volje sudije da li će da pregleda neku situaciju, što smo na SP u košarci videli da može jako da se zloupotrebi i skoro obesmisli video kontrolu.

♦⭐♦⭐♦⭐ je samo uporan u argumentovanju Zvezdašima, možda nekad malo i zastrani sa zaključcima, ali ko je gledao ove dve utakmice, vidi da u njegovom komentaru tih utakmica nema ničeg spornog. Očigledne stvari.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 15.09.2019
04:42

Jel prvi gol regularan,samo pitam ove postene,jel bio faul nad Covicem ili ne?

avatar
pfc11
Saturday, 14.09.2019
23:10

Savo zamolio bi te da u ovu ping pong ligu igras sa drugim timom ili omladincima jer mi nemamo sanse kako se sudi zvezdi.Dobro bi bilo da nesto uradimo u Evro ligu jer se u Srbiju sampion vec zna posle ovakve sramote na marakanu.Lalate nemoras nista pricat sve se vidjelo nocas.Ovdje utakmice namjestaju sudije I zasticeni su ka medjedi.Zvezdasi mogli ste slobodno vec nocas proslavit titulu.

avatar
paok
Sunday, 15.09.2019
08:34

I ja sam za to da se ova smesna liga ne igra sa najjacim timom, neka igraju mladi sto vise, svakako su nam sanse da budemo prvi ravne nuli, iskljucivo zbog ovakvih stvari.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.09.2019
22:45

zvezda je protiv javora, radničkog, spartaka, mladosti i vojvodine igrala sa rezervistima, a pobeđivala golovima po sredini gola, kroz golmana, sami sa peterca, u kontranapadima kod nerešenog rezultata, sami po dvojica na penalu, a onda su pred gostovanje Bajernu izveli pun sastav protiv Inđije. Zašto? Jel Inđija možda jača od svih gore pobrojanih ili Inđija nije htela da se skloni? Nije htela Inđija da se skloni, 20 min pauza između dva poluvremena i opet ništa, ali ih je sudija sklonio sa dva izmišljena penala i pre toga nepokazana 2 žuta tj. crveni Pavkovu. U režiji zvezde poslat je Bojan Nikolić da pokrade Partizan i to je odradio tako što Tanasinu nije pokazao dva žuta za prekršaje nad Stevanovićem s leđa povlačenjem za dres i šutiranjem u butinu u kontranapadima za Partizan u prvih 10 minuta, zatim do kraja 1p nije dosudio 1. penal kada su odbojkaškim blokom sprečili šut Partizana glavom, 2. penal povlačenjem Vujačića i obaranje u šesnaestercu i 3. penal nakon još jedne igre rukom nakon šuta Pavlovića glavom. U 2p je nastavljeno u istom stilu lakat Tanasina u glavu Markovića nije penal, a još je Tanasin dobio žuti pre toga što znači da je još jedan crveni zaslužio. 2 izmišljena penala za zvezdu i nepokazani crveni njenom igraču i 4 nedosuđena penala za Partizan i nepokazan crveni protivničkom igraču. Ne treba vam plaćena titula jer vi ništa ne plaćate, vama treba ovakva, oteta, ukradena titula. PARTIZAN je šampion, a vi se poređajte kako se dogovorite s vašim filijalama i sudijama, ako vaše filijale uopšte mogu da se dogovore među sobom ili ćete i tu morate da im pravite raspored. Lopovi, lopovi, lopovi!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 14.09.2019
22:59

partizan sampion moze da bude samo na tvojim tabelama, inace u stvarnosti je prosle sezone imao 36 bodova manje na tabeli, ove ce bar 30. :D

avatar
gorango
Saturday, 14.09.2019
23:49

Tako je bre, Partizan sampion, svi drugi su lopovi samo je Partizan posten. I 100 titula ste osvojili. I da si nam ti ziv i zdrav. Ustvari, nije ni bitan Partizan. Ni svi ostali. Tebi je Zvezda bitna. Neces to da kazes otvoreno ali vise si pisao o Zvezdi nego o Partizanu. Ok na Zvezdinim vestima ali sad si poceo i na Partizanovim vestima. Pa ti si brate nas!!! Ale ale ale o titulu da slavimo!!!

avatar
Comandante
Saturday, 14.09.2019
22:28
avatar
Wizard08
Saturday, 14.09.2019
22:26

bravo markec doktore,nisam video kako si ga dao, ali neka je sa srecom