LŠ (U19) - Zvezdina deca položila ispit, neka i večeras bude barem ovako!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.09.2018.
17:49
Izvor: Sportske.net

Omladinska selekcija FK Crvena zvezda osvojila je bod u prvoj utakmici grupne faze Lige šampiona za mlade.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dan koji su navijači Crvene zvezde dugo čekali počeo je na jako lep način. U uvertiri večerašnjeg okršaja Crvene zvezde i Napolija omladinci dve ekipe odmerili su snage na Banovom brdu i podelili plen.

Omladinske selekcije Crvene zvezde i Napolija remizirale su rezultatom 1:1 (1:1) i nema dileme da bi svaki navijač beogradskog kluba pristao da se i večerašnja utakmica na "Marakani" završi barem ovako ako ne pobedom domaćeg tima.

Oba gola na stadionu Čukaričkog viđena su u prvom delu prvog poluvremena. Gosti su poveli u 13. minutu preko Alberta Sensea koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru posle kornera koji je izveo Gaetano.

Samo četiri minuta kasnije tandem prvotimaca Crvene zvezde vraća rezultatski egal. Aleksa Terzić je uputio centaršut sa leve strane, a Dejan Joveljić je glavom smestio loptu u mrežu.

Gol Dejana Joveljića pogledajte OVDE!

Mogle je do poluvremena da dođe do nove promene rezultata. Obe ekipe su imale izgledne prilike, a Zvezda je najbolju propustila nakon greške protivničkog čuvara mreže.

Na startu drugog poluvremena gosti preuzimaju inicijativu, činilo se da do izražaja dolazi fizička sprema fudbalera Napolija ali je Zvezda ipak uspela da zatvori prilaze golu.

Najbolju priliku za crveno-bele u nastavku imao je Aleksa Terzić ali na kraju nije uspeo da savlada D'Andreu.

U samoj završnici videli smo i nešto grublju igru sa obe strane ali ne i promenu rezultata, pa se na kraju može konstatovati da je konačan rezultat verovatno najpravedniji kada se sve viđeno uzme u obzir.

Drugi meč Grupe C završen je ubedljivom pobedom omladinaca Liverpula koji su na svom terenu savladali Pari Sen Žermen sa 5:2.

U drugom kolu omladinci Crvene zvezde gostuju Pari Sen Žermenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 18.09.2018
18:27

Kada bi i večeras ovako igrali i borili se , pobedili bih.Ovi njihovi mladi su bolji u ovom uzrastu nego prvi tim u svojoj kategoriji.Bravo za naše.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 18.09.2018
18:15

Čini mi se da ne radimo dovoljno na fizičkoj pripremljenosti. Ja bih od kadeta uveo obavezan rad sa Batom Radulovićem, stare metode za bolje rezultate!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 18.09.2018
18:15

Mnogo treba da se posvetimo Joveljicu, za njega moramo da uzmemo dosta para, strasan talenat.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 18.09.2018
18:14

Bravo buducnosti nasa, a vi sto zelite da tako veceras odigraju i seniori to mozete da pricate gubitnicima za koje vi navijate jer jedna Zvezda igra samo na pobedu. A sad pravac utakmica.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 18.09.2018
18:00