LŠ, U19 - Razgoropadila se Zvezdina deca, Totenhem nemoćan na krovu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.11.2019.
17:50
Izvor: Sportske.net

Potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu od pre dve nedelje, Zvezda na pragu plasmana u nokaut fazu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su novi podvig u omladinskoj Ligi šampiona!

Posle remija sa Bajernom u Minhenu, pobede nad Olimpijakosom i teškog poraza u Londonu, ekipa Slavoljuba Đorđevića danas se na stadionu Voždovca revanširala Totenhemu za londonskih 2:9 i rezultatom 2:0 upisala pobedu koja je značajno približava plasmanu u nokaut fazu takmičenja!

Posle ovakvog epiloga, Zvezda se nalazi na drugom mestu, sa sedam bodova, tri više od Totenhema, na dva kola pre kraja grupne faze.

Vodeći gol u današnjem meču postigao je Andrija Radulović u 69. minutu, kada je levom nogom, iskosa sa leve strane, poslao snažan i precizan šut po zemlji u suprotni ugao. Pogodio je ''malu mrežu'' za vođstvo od 1:0.

Totenhem je u najvećem delu meča bio bezopasan, a najbolju priliku je imao tek u nadoknadi vremena, kada je Benet odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, a Zvezdin golman Andrija Katić odličnom intervencijom sačuvao pobedu.

A da sve bude još lepše, potrudio se Zvezdin rezervista Petar Piplica, koji je u svom prvom kontaktu sa loptom pogodio mrežu za konačnih 2:0. Babić mu je majstorski, petom, asistirao, a Piplica je iskosa sa desne strane poslao loptu u mrežu!

U drugom današnjem meču četvrtog kola u Grupi B, Bajern je deklasirao Olimpijakos sa 6:0 i učvrstio se na čelu tabele.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke