LŠ - Brodarac pokazao zube, Junajted ide dalje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
20:26
Izvor: Sportske.net

Omladinski šampion Srbije završio je takmičenje u 1/16 finala Lige šampiona za mlade. Junajted iskoristio greške i slavio u Beogradu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Brodarca oprostili su se od Lige šampiona za tekuću sezonu, pošto su u 1/16 finala poraženi od Mančester Junajteda rezultatom 2:0 (2:0). Golove za goste postigli su Bonen u 19. i Ivančević (a.g.) deset minuta kasnije.

Brodarac: Zdravković - Mitrović, Joković, Ivančević, Golubović - V. Lukić, Tošeski, Pejić - U. Lukić, Babović, Kočić;

Omladinski šampion Srbije prikazao se u lepom svetlu u duelu sa favorizovanim rivalom, a pobednika su odlučile greške koje su fudbaleri Brodarca napravili u prvom poluvremenu.

Junajted je u prvom poluvremenu postigao oba gola posle "rikošeta" u šesnaestercu domaćeg tima i može se reći da ekipa Brodarca nije imala ni sreće.

Tokom prvog dela igre domaća ekipa je pretila udarcima sa distance, a u nastavku nije uspela da materijalizuje veći posed lopte.

Najbolje prilike za Brodarac imali su Kočić u 64. minutu iz slobodnog udarca i Matija Babović u 88. minutu ali je u prvoj situaciji golman Junajteda krajnjim naporom sačuvao mrežu, dok je Babovićev šut završio tok pored leve stative.

Brodarac je tako završio takmičenje u Ligi šampiona za mlade. Šampion Srbije eliminisao je prvake Izraela i Gruzije na putu ka 1/16 finala ali nije uspeo da se izbori za mesto među osam najboljih.

Recimo i to da je utakmica na krovu TC "Stadion" odigrana u jako lepom ambijentu jer je na tribinama bilo skoro 4.000 ljubitelja fudbala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 07.02.2018
22:08

OJ Junajtedovci jel bio neko od vas da gleda svoj voljeni klub?

avatar
Маркус19
Wednesday, 07.02.2018
22:40

Живим на пола сата хода од места где се меч играо, одгледао сам утакмицу. Било је заиста лепо. Још да дочекам да дође први тим у Србију...