Lomićevo izvinjenje Partizanu i ''Grobarima''!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 17. avgust 2015.

  • 18:36

  • Izvor: Sportske.net, Blic.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Posle ljutitih reakcija iz Partizana, pre svih potpredsednika Vučelića, svoj komentar o još jednom neuspelom transferu u Partizan dao je i Marko Lomić, nesuđeno pojačanje crno-belih u pohodu ka Ligi šampiona.

Lomićevo izvinjenje Partizanu i ''Grobarima''!
Foto: partizan.rs
I dok se juče samo postavljalo pitanje da li će Marko Lomić zaigrati za Partizan već u utorak u Borisovu, ili u revanšu u Humskoj, danas sasvim druga priča o transferu iskusnog beka iz ruske Mordovije u Partizan.

Posle jutrošnjih izjava potpredsednika Partizana Milorada Vučelića i direktora Vazure, jasno je da od Lomićevog dolaska u Partizan neće biti ništa ni ovoga leta.

Podsetimo, on je na pragu povratka u Humsku bio i prošlog leta, čak je i trenirao sa crno-belima, ali je na kraju odlučio da prihvati ponudu Mordovije.

U čemu je bio problem ovoga puta?

Lomić, naime, u izjavi za ''Blic'' tvrdi da nije želeo ni na koji način da prevari Partizan, da je učinio sve što je mogao da do transfera dođe, ali da su Rusi iznenada postavili pred njega nove zahteve u pogledu ranijeg prekida saradnje, što Lomić nije mogao da prihvati, pa je i njegov odgovor Partizanu na kraju negativan.

''Prava i jedina istina je da me Mordovija nije ispoštovala. Dogovorili smo se da im oprostim polovinu novca koji mi sleduje za jednogodišnji ugovor, složili su se da će mi dati čiste papire.

Potvrdili su mi to ne jednom, već dvadeset puta, zato sam i obećao Partizanu da ću da potpišem za njih. Jedva sam i čekao da se vratim u Humsku, a vidite šta ispade od svega'',
u neverici je Lomić.

Izgleda da u startu Rusi nisu znali da Lomić želi u Partizan. Ili su im apetiti porasli kada su crno-beli eliminisali Steauu.

''Kada su čuli da ću da nastavim karijeru u Partizanu, Rusi su mislili da ću da igram za neke milione, šta već. Pogazili su dogovor i poručili da mogu da isplate samo četvrtinu ugovora.

Iskreno, ja imam odličan ugovor u Mordoviji, i već sam velike pare oprostio, a onda su me oni ponizili novom ponudom. Još gore je, što sam direktoru Partizana obećao da je sve rešeno''
, objašnjava Lomić.

Na kraju se izvinio navijačima Partizana i svima koji su se osetili povređenim zbog ovakvog raspleta.

''Molim za razumevanje. Partizan nikada ne bih prevario! Uvek mi je u srcu'', poručio je Lomić i potvrdio da se sada vraća u Mordoviju da odradi ugovor do kraja.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari