Lomić parafira u Sloveniji?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.06.2014.
12:51
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema poslednjim izjavama iskusnog defanzivca koji je prošao prvi deo priprema sa Partizanom, zvanična potvrda nove saradnje mogla bi da usledi tokom priprema u Sloveniji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Doskorašnji levo bek Dinama iz Moskve Marko Lomić obavio je prvi deo priprema za novu sezonu sa vicešampionom Srbije ali dogovor o potvrdi trećeg ugovora sa crno-belima još uvek nije postignut.

Na osnovu onoga što je u sredu izjavio Marko Nikolić ali i poslednjih komentara Marka Lomića, dogovor o saradnji trebalo bi da padne tokom drugog dela priprema u Sloveniji.

"Mogu samo da potvrdim da sam posle priprema na Zlatiboru mnogo bliže dresu Partizana nego ranije, ali nismo još obavili konkretan razgovor. Verovatno će se to dogoditi u Sloveniji, gde sigurno putujem sa ekipom" izjavio je Lomić a prenosi "Sport".

Levi bek koji je u prošlosti dva puta branio boje Partizana dodao je da ne želi da ponavlja koliko mu klub iz Humske znači i koliko bi bio zadovoljan povratkom.

Partizan će u petak odigrati prijateljsku u takmicu protiv Malmea u Beogradu a čini se da će crno-beli pred početak drugog dela priprema ili već na njegovom početku ozvaničiti prva dva transfera i to Marka Lomića i Envera Alivodića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke