Lola u svom stilu: "Samo pobeda, ne interesuje me ništa drugo"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.09.2018.
18:02
Izvor: Sportske.net

Sat i po vremena pre početka 158. "večitog" derbija Milan Lola Smiljanić izneo svoja očekivanja od današnje utakmice.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Kamere televizije Arena sport zabeležile su momenat kada su fudbaleri Partizana pristigli u Humsku, a kao jedan od najiskusnijih izjavu je dao Milan Lola Smiljanić.

Svi se sećaju šta je Smiljanić govorio nakon 128. "večitog" derbija, a u svom stilu je napravio poslednju najavu večerašnjeg.

"Atmosfera je uvek u Partizanu sjajna, pogotovu pred derbi. Današnju utakmicu očekujemo sa velikim ushićenjem zato što Partizan ovakve utakmice zna da igra. U ovom momentu smo u podređenom položaju, što nama i odgovara, što svi dižu Zvezdu da su oni favoriti. Ali u ovakvim utakmicama se ne zna favorit. Toliko sam ovakvih utakmica odigrao gde kada smo bili bolji nismo pobedili i obrnuto. Očekujem pobedu i želim samo pobedu, ne interesuje me ništa drugo", rekao je Smiljanić.

Upitan da li je Zoran Mirković izdvojio nekog pojedinca protivničkog tima Lola je rekao da nije.

"Nije nikoga posebno izdvojio. Rekao je, kao što i ja mislim, da danas dosta toga zavisi od nas. U Zvezdi non-stop pričaju da su bolji od nas, igraju tu Ligu šampiona, na tome im svaka čast, ali dolaze u našu kuću. Ja smatram da smo mi bolji i idemo da pobedimo. Rekao sam saigračima da je najbitnije da izađemo hrabro, sa velikim srcem, jer to je Partizan uvek imao i tako smo uvek pobeđivali", dodao je Smiljanić.

Utakmica počinje u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke