Lola Smiljanić insistirao da putuje sa ekipom, objasnio i zašto

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Povratnik u redove Partizana sutra neće moći na terenu da pomogne ekipi, ali...

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Preneli smo tokom prepodneva, u Partizanovoj ekspediciji koja je danas otputovala u Litvaniju na revanš sa Trakaijem našao se i Milan ''Lola'' Smiljanić koji još uvek nije licenciran i neće imati pravo nastupa u ovom duelu.

U izjavi za klupsku televiziju, Smiljanić je otkrio da je sam tražio da putuje, a kao razlog naveo je veliku važnost utakmice.

''Ja sam insistirao sa idem sa ekipom, jer ova utakmica može da odredi dalji tok sezone. Drago mi je da sam sa ovim momcima, nije isto kad se putuje i kad se ne putuje, idem sa ekipom da ih bodrim'', poručio je Smiljanić u razgovoru sa Biljanom Obradović.

Rivala poštuje, ali smatra da bi jedan Partizanov gol, i to u ranoj fazi utakmice, otklonio dileme o putniku u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, imajući u vidu da su crno-beli prvi meč na svom terenu dobili sa 1:0.

''Trakai nije atraktivna ekipa, ali mi smo svesni naših kvaliteta i znamo da smo favoriti. Imamo i pozitivan rezultat. Baš sam pričao sa momcima, mislim da nama jedan gol sigurno nas vodi dalje, jer Trakai nije sposoban da nam da dva ili tri gola. Imamo odličnu odbranu, odlične igrače.

Uvek je važno, pogotovo protiv ovakvih ekipa što pre postići gol. Ovakvu ekipu možemo da uporedimo sa nekim našim manjim ekipama, moramo da budemo obazrivi, jer opet kažem, ovo je veoma bitna utakmica'', zaključio je Smiljanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke