Lola "menja" trofej u Kupu za pobedu u derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2019.
12:11
Izvor: Sportske.net

Nema dilemu vezista crno-belih oko toga šta bi uradio kada bi mogao da bira.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Manje od mesec dana ostalo je do početka prolećnog dela sezone koji će nam već u trećem kolu doneti duel najvećih srpskih klubova.

Na pripremama u Antaliji već se pominje duel na "Marakani" zakazan za poslednju nedelju februara, a Milan Smiljanić tvrdi da bi rado menjao trofej u Kupu za trijumf u derbiju.

"Hoćemo kup, ali menjao bih ga za pobedu u derbiju! Ta utakmica sa Zvezdom u trećem kolu treba da nam bude sve. Ako slavimo, može da nam se otvori i za prvenstvo, ne samo za kup. Sve bih dao da Marakanu napustimo uzdignutih ruku!", kaže Smiljanić za "Žurnal".

A, da li bi u slučaju trijumfa pristao da ponovi "teške reči" iz 2007. godine kada je za sva vremena "kupio" navijače Partizana.

"Mnogo ljudi me je to pitalo. U ovom momentu - ne bih, ali u tim godinama, s tim žarom, sigurno bih ponovio. Sad, možda bih tek imao probleme. Čak i da nisam to rekao - svi bi me smatrali velikim partizanovcem, međutim, tim rečima postao sam baš 'ozbiljan'", ističe Smiljanić.

Te 2007. godine Partizan je na "Marakani" slavio 4:2, a Miroslav Đukić i Žarko Lazetić uzalud su pokušavali da smire Lolu i da mu neverbalnim znacima stave do znanja da obuzda emocije.

"Rekao sam to previše grubo! Jesam pogrešio, ide to i na godine. Ipak, ponovo bih isto...", zaključuje iskusni vezista crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Wednesday, 30.01.2019
18:56
avatar
Sasa SS
Wednesday, 30.01.2019
17:01
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 30.01.2019
15:03

Idemo Lolooo, grmi Fristajler !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
13:15

Ti onda uopste ni ne smatras da si tad pogresio cim jasno kazes da bi to ponovio. Inace, sto bi rekla ona iz ''Fokusa'', samo jednom nije dovoljno, dva puta je vec OK.