Lokeren predstavio Jovanovića, iznenadiće vas dužina trajanja ugovora!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.08.2018.
17:08
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji član fudbalskog kluba Partizan Đorđe Jovanović predstavljen je danas u novom klubu. Sigurno niste očekivali ovakvu vrstu ugovora za talentovanog igrača.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nakon mnogo spekulacija koje su tokom leta bile vezane za transfer Đorđa Jovanovića (19) mladi napadač konačno je prešao u novi klub.

Godinu dana pre isteka ugovora sa Partizanom Jovanović je realizovao transfer u belgijski Lokeren koji je danas na zvaničnom sajtu obelodanio detalje ugovora.

Finansijke odredbe nisu pominjane, ali je belgijski klub saopštio pomalo iznenađujuću informaciju. Đorđe Jovanović je potpisao ugovor na godinu dana, sa opcijom produžetka saradnje do leta 2020. godine!

Kada se ima u vidu da se radi o velikom potencijalu čudi da je Lokeren ponudio ovakvu vrstu ugovora i da se nije odlučio za dugoročnu saradnju koja bi i klubu u perspektivi mogla da donese veliku zaradu.

"Belgijska liga ima sjajnu reputaciju širom Evrope. Želim da napravim korak napred u karijeri i smatram da se Belgija odlično uklapa u tu priču. Takođe, želeo sam da pređem u klub koji će mi pružiti priliku da budem deo prvog tima i Lokeren se pokazao kao pravi izbor. Jedva čekam da počne", kazao je Jovanović.

Đorđe Jovanović je predstavljen kao jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Srbije, a Lokeren je na zvaničnom sajtu potvrdio da je za bivšeg napadača Partizana vladalo veliko interesovanje klubova iz Belgije i drugih zemalja Evrope.

Ranije je do medija stigla nezvanična informacija da je Lokeren platio 450.000 evra na ime obeštećenja za mladog napadača rođenog u Leposaviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 08.08.2018
18:25

Eto njega za 2 sezone u Partizanu...

avatar
nemam pojma
Wednesday, 08.08.2018
17:51

Neshvatljivi su mi ovi mladi igrači. Nisu pravili razliku ni u našem katastrofalnom sls-u, ona sledi povratak u neki klub sls-a ili neka egzotična destinacija, možda u komšiluku Bosna, CG ili Makedonija, gde mu je meksimalni domet vraćanje u matični klub. Mesto da se na Teleoptiku u idealnim uslovima razbijao od individualnih treninga gde bi radio na onom u čemu je loš, ovaj ode u Belgiju. A ovi iz uprave jedva dočekali po principu "daj šta daš".

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 08.08.2018
19:24

decko je otisao jer mu je receno da ne moze da igra kao prvo a kao drugo po cemu ce da se vrati? mali ima njuh za gol i ne idu u neki mega klub sa ogromnim ocekivanjima pa samim tim i moze da uspe tamo. opusteno.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 08.08.2018
20:57

Pa Belgijska liga nije jaca od nase.

avatar
Mangus
Wednesday, 08.08.2018
17:17

Za njega ovo ne moze biti lose, ali sta je lokeren mislio?! Pa ovog decka na zimu vec neko moze da kaparise. U nsjgorem slucaju on ce se vratiti u srbiju, u najboljem pokazace se pa ce se za dzabe preseliti negde.

avatar
dejavu
Wednesday, 08.08.2018
21:26

Ako malo bolje pročitaš, osnovni razlog što je potpisao za njih je što su mu očigledno nudili da igra, što u Partizanu nije mogao. Trening u Teleoptiku ne može da se poredi sa 90 minuta takmičarskog fudbala. Jedino ta dužina ugovora je vrlo čudna, da ne kažem besmislena po klub , čak i da je kratak ugovor bio jedini način da ga dovedu u konkurenciji većih imena.

avatar
Mangus
Thursday, 09.08.2018
09:52

Mislim da je ovo nezabelezeno. Nek je bil borba za decka, ako mu ponudis dobre uslove imogucnost da igra, valjda ti treba bar 2+1. Das mu sezonu pa prodas ako ne ide. Ovaj na zimu moze da potpise pred ugovor

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 08.08.2018
21:39

Ocigledno da ne ocekuju previse od njega, nema druge.