LN - "Orlovi" poleću iz Litvanije, evo kada gostujemo pod Goricom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.01.2018.
19:34
Izvor: Sportske.net

Svih šest utakmica grupne faze takmičenja u Ligi nacija Srbija će odigrati u periodu od 7. septembra do 20. novembra tekuće godine. Evo rasporeda utakmica.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Žrebom u Lozani u sredu je određena sastav grupa za novoformirano takmičenje pod okriljem UEFA koje startuje tokom jeseni.

Kao što ste već imali prilike da čitate na stranicama našeg portala, reprezentacija Srbije takmičiće se u C ligi i to u Grupi 4 sa selekcijama Litvanije, Crne Gore i Rumunije.

Pisali smo već kako izgleda kalendar takmičenja, svih šest utakmica "Orlovi" će odigrati od početka septembra do kraja novembra tekuće godine, a tokom popodneva saopšten je kompletan raspored.

"Orlovi" startuju u Litvaniji 7. septembra, a tri dana kasnije dočekuju Rumuniju! Obe utakmice biće odigrane od 20:45 po srednjeevropskom vremenu.

Gostovanje koje će biti najzanimljivije za ljubitelje fudbala u Srbiji čeka nas 11. oktobra 2018. godine! "Orlovi" će tog dana od 20 časova i 45 minuta prvi put od osamostaljenja Crne Gore gostovati "Sokolovima" pod Goricom!

Uzvratni mečevi biće odigrani u oktobru i novembru. U oktobru ćemo gostovati Rumuniji u krajnje specifičnom terminu, od 15 časova, a u istom terminu igraćemo 17. novembra protiv Crne Gore na domaćem terenu.

Poslednju utakmicu u Grupi 4 C Lige Srbija će odigrati pred svojim navijačima protiv reprezentacije Litvanije.

Evo kompletnog rasporeda "Orlova":

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke