Ljubinko Drulović - Završena ''divna avantura'', šta dalje?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.08.2020.
20:34
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Srpski stručnjak u potrazi za novim angažmanom.

Epa/Miguel Tona
Epa/Miguel Tona

Povezane vesti

Dugo se nije pisalo o Ljubinku Druloviću, našem nekadašnjem reprezentativcu, kasnije treneru Partizana, selektoru omladinske reprezentacije sa kojom je 2013. osvojio titulu prvaka Evrope u Litvaniji...

Najnoviji angažman imao je u Uzbekistanu, trajao je godinu dana i zimus je okončan, a o tom iskustvu Drulović je večeras govorio na TV Arena Sport, u emisiji posvećenoj utakmici polufinala Lige Evrope, između Sevilje i Mančester junajteda.

''Vratio sam se posle stvarno divne avanture u Uzbekistanu, bio sam trener njihove olimpijske reprezentacije prethodnih godinu dana, završio mi se ugovor i sad sam zbog ove korone na 'stend-baju' i čekam novi angažman. U najboljim sam trenerskim godinama'', poručio je Drulović.

Dakle, vreme je za novi izazov, pitanje je samo da li na domaćoj, ili inostranoj sceni.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 16.08.2020
22:19

Не брини за посао замени ћеш ти Сави.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
20:51

A mogao bi i Paunovic sa njima, vreme je da se ponovo u nekom svojstvu i kapacitetu vrati u svoj Partizan.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 17.08.2020
07:38

Салиме прави и поштени гробари беже од партизана јер не желе да каљају своје име.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
20:43

Eto njega opet kod nas da sa Savom i Radovanom formira mocni trijumvirat kao u vreme Rimljana:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
20:39

U srpskim klubovima nema mesta za trenere poput Drulovića, Đumija, Vermezovića i sličnih jer ne može zvezda da ih (pot)kupi, Kosanovića kakav-takav da je su oterali, Koromana kaznili i zabranili, a za zvezdine filijale su pogodni samo oni spremni da veličaju zvezdu i unapred čestitaju lažne titule.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 17.08.2020
07:07

Sine Koroman :D onaj sto je do juce veličao Terzu i bio njegov pajtos, a ti njega podrzavas :D kad od muke ne znas sta ces pa tu karikaturu veličas,coveka koji je isti sljam kao i madjija,e moj kralju,'mlad' si ima vremena za tebe :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.08.2020
19:01

Mama mia, koliko ne razumeš to što pročitaš pa to je za plakanje. Veličam Drulovića, Đuričića i Vermezovića koji je nezvanično zabranjeno da rade u srpskom fudbalu, naravno osim u Partizanu, a navodim da su Kosanovića i Koromana oterali iz istih razloga zbog kojih je ovoj trojici zabranjeno, a ne veličam ih. Dok je Koroman ćutao bio je na platnom spisku zvezde kao trener Smedereva, a kad je progovorio i izrekao dobar deo istine koju vam svakodnevno sipam što bi rekao vaš vođa brzinom svetslosti onda ga je zvezda napala tako što je obelodanila da je na njenom spisku.Hahahahaha...kakav napad i omavožavanje sa "zvezda te plaća":

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 17.08.2020
07:36

Ви сте и свему лажни.