Ljajić: "Agresivno i borbeno protiv Čukaričkog"

Autor: Beta Beta
utorak 29.11.2016.
17:09
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić kazao je da njegovi igrači moraju da zaborave na promašaje iz prethodnog meča i da u duel sa "Brđanima" uđu agresivno i borbeno.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić rekao je danas da će njegova ekipa agresivnom i borbenom igrom pokušati da ostane neporažena na gostovanju Čukaričkom u 18. kolu Super lige Srbije.

"Pružićemo svoj trenutni maksimum. Čukarički je organizaciono i finansijski jedan od vodećih klubova na ovim prostorima, takođe i po kvalitetu tima, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji. To daje draž ovom sportu", rekao je Ljajić.

Čukarički je 12. na tabeli sa 17 bodova, dok je Novi Pazar, koji je u poslednjih šest kola ostvario pet poraza i nerešen ishod, na 14. mestu sa 12 bodova.

"Moramo iza sebe ostaviti promašaje iz utakmice sa Javorom u prošlom kolu, gde nam se, posle dobrog prvog poluvremena, u nastavku desio pad. Pokušali smo da razgovaramo, da se psihološki vratimo", naveo je Ljajić.

"Kao da nas je neko prokleo, promašujemo ono što se ne sme promašiti. Ali, sve je to deo fudbala", dodao je on.

Trener Pazaraca najavio je nekoliko promena u timu iz kojeg će izostati povređeni Irfan Vusljanin, Jovica Vasilić, Miloš Lepović i Dušan Pantelić, dok će gostovanje u Beogradu zbog bolesti preskočiti Miljan Mutavdžić.

"Sastaviću tim od toga što imamo. Fudbal je i strpljenje, ko ga ima, taj će dočekati i šansu. Fudbaleri se često ljute kada ne igraju, ali na kraju svi dobiju minutažu koju i zasluže. Igrači treba da se ugledaju na kapitena Envera Alivodića, na njegov rad i ponašanje. Spreman je uvek da pomogne saigračima, klubu i gradu", ocenio je Ljajić.

Utakmica između Čukaričkog i Novog Pazara igraće se u sredu od 13.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke